…

Instrumente de planificare Steinel

Precis, in loc de aproximativ.

Exisaă o solutie adecvata pentru fiecare cerinta. Acest lucru este valabil in special pentru solutiile de iluminat si senzori STEINEL. Aici va aratam cat de usor este sa obtineti rezultate perfecte cu produsele noastre bine gandite. Si cat de perfect se potrivesc cu sarcinile tale zilnice. Lasa-te inspirat.

dialux-planung-virtueller-raum.jpg

DiaLUX & RELUX

Descarcati documentele de planificare

Aveti nevoie de date de planificare si vizualizare a iluminatului pentru produsele STEINEL Professional? Plug-in-ul nostru online si offline pentru DIALux, software-ul gratuit si profesional care va ofera tot ceea ce aveti nevoie in planificare, va ajuta cu toate datele recente. De la date tehnice si curbe de distributie a luminii la date de volum 3D.

PROlog_bunt.png.jpg

PROLog de la Steinel

Calculati economia de energie

Usor de utilizat, PROLog va spune cu exactitate cantitatea de energie pe care o puteti economisi intr-o cladire. Acest lucru inseamna pentru dvs. o certitudine mai degraba decat o estimare brută Exemplele covarsitoare de calcule si generalizari sunt adesea departe de srealitate, permitandu-va sa credeti ca puteti economisi mult mai mult decat este de fapt posibil.

Moodbild+IS+360-3.jpg

Ghid de senzori interactiv

Solutia potrivita pentru orice aplicatie

Proprietatile comerciale vin cu multe situasii si provocari spatiale diferite. STEINEL dezvolta un control optim al iluminatului pentru fiecare dintre ele de peste 25 de ani.

bewegungsmelder_light_sensor_dual_konferenzraum.jpg

Pentru fiecare tip de incapere

Exemple de planificare

Veti gasi o selectie de exemple de planificare pentru situatii de zi cu zi, de exemplu pentru birouri, coridoare, culoar, depozite inalte, sali de clasa si sali de conferinte si multe altele.

+49 5245 448 188
Do you have any questions regarding our products or are you facing a complex, technical challenge and looking for a smart solution? If you are, we look forward to receiving your call.
Contact us.