Lampi cu camera

2 Produse
Filtre active:

Lămpi cu cameră

Securitatea trebuie să fie în prim plan în ceea ce privește clădirile de orice fel, fie ele rezidențiale, comerciale sau industriale. Steinel conștientizează acest lucru și de aceea punem la dispoziția tuturor clienților dispozitive de iluminat care să îndeplinească și această funcție. Lămpile cu cameră video încorporată sunt foarte eficiente în nenumărate situații și de aceea nu trebuie să lipsească de pe lista de articole indispensabile pentru casă și nu numai.


Performanță și calitate la cel mai înalt nivel

Fiecare dispozitiv din oferta Steinel este configurat în așa fel încât să îndeplinească anumite scopuri concrete. Corpurile de iluminat cu cameră, pe lângă faptul că asigură generarea unei lumini puternice, concentrată și ajustabilă, te ajută și să monitorizezi tot ceea ce se întâmplă în spațiul vizat, în timp real. Este un dispozitiv 2 în 1, care te va scuti de multe probleme pe termen lung.

Camera este amplasată strategic, pentru a nu putea fi observată cu ușurință. În plus, imaginile înregistrate beneficiază de o calitate înaltă, atât datorită rezoluției cu care filmează, cât mai ales condițiilor de lumină foarte bune asigurate de lampă sau de reflector.

Dispun de senzor de mișcare, care acționează pe o rază de 10 metri, care vor declanșa lumina și o vor orienta direct în zona vizată, astfel încât să asigure o acoperire cât mai eficientă a acesteia.

Aceste lămpi cu cameră sunt produse cu o rezistență sporită datorită materialelor din care sunt realizate, dar și funcțiilor performante din dotare. Fac față cu brio celor mai nefavorabile condiții dat fiind faptul că sunt amplasate la exterior, și performează excelent chiar și după ani de utilizare intensivă. Sunt cu siguranță o investiție inteligentă, pe termen lung, care își va amortiza costul în cel mai scurt timp.


Performanță și calitate la cel mai înalt nivel

Deși această categorie de produse este una Premium, asta nu înseamnă că trebuie să cheltui sume colosale în direcția achiziționării unei lămpi cu cameră încorporată. Oricine trebuie să aibă acces la securitate și din acest considerent prețurile stabilite la Steinel sunt mai mult decât accesibile. În plus, în marea majoritate a timpului sunt active promoții și reduceri de neratat care te vor ajuta să cumperi articolul preferat chiar și la jumătate de preț.


Plasează o comandă chiar acum și bucură-te de cele mai moderne corpuri de iluminat

De îndată ce ai trecut de cea mai dificilă etapă, și anume selectarea produsului preferat, lucrurile se simplifică semnificativ. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să completezi formularul de comandă, iar îndată ce l-ai transmis, noi îți vom procesa cererea și coletul pentru livrare. Colaborăm cu firme de curier rapid, ceea ce înseamnă că vom ajunge direct la ușa ta în cel mai scurt timp. În plus, la comenzile de peste 500 de lei, ai parte de transport gratuit oriunde în țară.

Așa că nu mai sta pe gânduri și profită de toate beneficiile de ordin financiar și nu numai pe care le ai la dispoziție și adu lumină și protecție sporită în jurul proprietăților tale.