Lampi de exterior

42 Produse
Filtre active:

Lămpi de exterior

În fața casei, împrejurul unor clădiri mari, sau chiar pe stradă, lămpile de exterior sunt indispensabile. Ele sunt responsabile pentru asigurarea condițiilor minime de lumină pentru a te putea deplasa fără probleme în aceste spații. În zeci de forme, modele și dimensiuni, la Steinel descoperi cu siguranță varianta ideală care să îți satisfacă cele mai stricte cerințe.


Calitate la cel mai înalt nivel

Steinel îți oferă cele mai performante surse de lumină. Cu aplicații și funcții moderne, lămpile pentru exterior reușesc să acopere o gamă largă de nevoi. Ele sunt realizate de specialiști cu vastă experiență în domeniu, care știu ce înseamnă un obiect de luminat de calitate și performanță înaltă. Fiecare achiziție de aici reprezintă cu certitudine o investiție pe termen lung, care te va însoți și îți va facilita activitatea pentru mulți ani la rând.


O multitudine de produse dintre care să alegi

Primul aspect care face o diferență clară între modelele din această categorie este dimensiunea. Te poți orienta fie către un bec mic, ideal pentru iluminarea unui detaliu, fie pentru un reflector imens, capabil să funcționeze individual pe o suprafață amplă. De asemenea, și aspectul lor diferă foarte mult de la o opțiune la alta. Există atât lămpi de exterior strict funcționale, cât și unele care îndeplinesc o importantă funcție estetică. Spre exemplu, lampa L 15 este ideală pentru a înfrumuseța spațiile exterioare. Lampa cu senzor de exterior LED L 800 SC Antracit este unul dintre cele mai moderne modele de pe piață, fiind potrivită pentru intrările caselor, pentru iluminatul puternic direcționat în jos.

Printre diferențele la care te poți raporta în decizia ta de cumpărare, un rol important îl joacă și raza de acoperire. Există lămpi de exterior care vizează luminarea concentrată într-un anumit punct limitat, dar și unele care generează suficientă lumină pentru o grădină întreagă. De aceea este foarte important să analizezi în detaliu produsul vizat, astfel încât să îți satisfacă și cele mai fine nevoi.


Sursă continuă de lumină

O astfel de lampă de exterior poate crea condițiile necesare în momentele în care lumina naturală lipsește cu desăvârșire. Are o putere de acoperire foarte mare și reușește să o suplinească fără probleme pe timpul nopții și nu numai. Poți alege între variante care exercită lumină albă sau galbenă, caldă rece sau neutră, astfel încât să conturezi exact imaginea și atmosfera pe care ți-o dorești.


Comandă chiar acum o lampă pentru exterior de la Steinel

Partea cea mai dificilă este să te decizi la modelul ideal. După ce ai depășit acest pas, tot ce îți mai rămâne de făcut este să îl adaugi în coș și să urmezi pașii afișați pe ecran. Cu doar câteva click-uri procesul este finalizat iar noi îți vom prelua solicitarea. Livrăm prin curier rapid, oriunde în țară, astfel încât să te poți bucura de lampa ta preferată în cel mai scurt timp. În plus, orice comandă care depășește pragul de 500 de lei, beneficiază garantat de transport gratuit.

Comandă online lămpi de exterior Steinel si bucură-te de cele mai bune soluții de iluminat!