Lampi pentru numere de casa

6 Produse
Filtre active:

Lămpi pentru numere de casă

Dispozitive de dimensiuni reduse, aceste lămpi sunt ideale pentru a lumina concentrat o anumită suprafață restrânsă. Acestea se montează de regulă la intrarea pe o anumită proprietate. Sunt dispozitive moderne și au șanse foarte mari să devină o normalitate în rândul cât mai multor persoane, înlocuind cu succes variantele de numere clasice. Cu mult mai elegante și performante, sunt un detaliu care cu siguranță va face diferența.


Descoperă utilitatea unor lămpi speciale pentru numere de casă

Sub forma unui panou digital, aceste lămpi led pot fi personalizate la cerere, cu propriul număr. Sunt cea mai avantajoasă și estetică formă de iluminare. Dispozitivele Steinel sunt ideale atunci când vrei să te bucuri de un aspect inedit la intrarea în casă. Au încorporat un sistem crepuscular, ceea ce asigură declanșarea și oprirea automată a funcționării în funcție de momentul zilei. Bateria se încarcă pe perioada în care soarele este pe cer și lumina se aprinde odată cu lăsarea întunericului. 

Sunt dotate cu un adeziv special care să permită montarea lor oriunde îți dorești. Vertical, orizontal sau chiar pe tavan, aceste lămpi sunt soluția ideală pentru a aduce lumina în întunericul profund al nopții. Sunt foarte rezistente și durabile, rămânând intacte chiar și după expunerea la cele mai nefavorabile condiții. Umiditate, ploaie, praf, vânt sau șocuri, nimic nu le va deteriora. Stau nemișcate în punctul în care au fost fixate pentru mult timp.  


Alege dintre multiplele variante disponibile

Pentru a ne asigura că îți oferim cel puțin un model care să îți satisfacă toate cerințele, am configurat o gamă vastă de astfel de dispozitive. Mai mici sau mai mari, cu ramă ornamentală sau fără, simple sau complexe, în două variante de culoare, lămpile pentru numere de casă Steinel se vor potrivi în orice context. Fie că preferi o strălucire subtilă, fie că vrei să luminezi întreaga zonă din fața casei, aici vei găsi cu siguranță exact ceea ce îți dorești. 


Costuri foarte avantajoase

Nu doar că plătești cel mai bun preț la achiziție, dar dată fiind metoda lor de funcționare, vei beneficia de iluminare constantă, fără nicio investiție suplimentară în acest sens. Lămpile pentru numere de casă utilizează energia solară pentru a se încărca, ceea ce înseamnă că presupun 0 costuri. În plus, ai parte de oferte și promoții de neratat. Reduceri considerabile sunt la dispoziția ta, plus eliminarea taxei de transport la orice comandă mai mare de 500 de lei. 


Plasează chiar acum o comandă pentru a schimba numărul casei tale

Treci la un alt nivel și îmbrățișează tehnologia pe cât mai multe planuri din viața ta. Optează pentru astfel de dispozitive și schimbă complet fața casei tale încă de la intrare. Dispozitive moderne și inovative, aceste articole reușesc să bifeze chiar și cele mai stricte criterii de selecție. Calitatea primează la Steinel și asta se reflectă cu rigurozitate în fiecare produs comandat. Completează formularul și intră în posesia lămpilor moderne în cel mai scurt timp. Livrăm prin curier rapid direct la ușa ta, oriunde în țară.