Reflectoare si spoturi

17 Produse
Filtre active:

Reflectoare și spoturi

Pentru interior sau exterior, reflectoarele sunt ideale atunci când se dorește obținerea unei cantități semnificative de lumină într-un anumit spațiu. Vizează iluminarea unor suprafețe ample, fiind potrivite pentru a fi utilizate  în raport cu clădiri care necesită o supervizare continuă.

Pe de altă parte, spoturile sunt ideale pentru a folosi lumina în decorarea anumitor spații, având și o funcție practică totodată, dar nu la același nivel de acțiune. Lumina este dispersată concentrată la intensitate maximă într-un anumit punct, neacoperind o rază la fel de mare.

Ambele dispozitive au un rol important în economia generală a protecției unei clădiri și de aceea specialiștii recomandă utilizarea lor în tandem, fiecare îndeplinind propriile scopuri. 


Produse conforme cu standarde profesionale

Calitatea primează în ceea ce privește consolidarea unei oferte de corpuri de iluminat la Steinel. Tocmai de aceea ne asigurăm că lucrăm cu experți care sunt acreditați și de încredere, astfel încât să putem oferi fiecărui client certitudinea că toate achizițiile făcute la noi reprezintă investiții pe termen lung. Rezistente, durabile și dotate cu opțiuni și funcții moderne, reflectoarele și spoturile Steinel reușesc să satisfacă cele mai stricte criterii de selecție. 


Modele de reflectoare și spoturi adaptate tuturor categoriilor de nevoi

Ne dorim ca fiecare reflector pe care îl punem la dispoziție în oferta noastră să se plieze în totalitate pe cerințele unui anumit client. Toate produsele pe care noi le furnizăm sunt concepute în ideea de a simplifica viața și a facilita desfășurarea anumitor activități. Tocmai din acest motiv oferta este atât de vastă, cu dispozitive foarte diferite, dar la fel de performante totodată. 

De la reflectoare cu suport propriu, la variante care se montează direct pe pereți sau în tavan, ai la dispoziție o ofertă impresionată. Același lucru se aplică și în cazul spoturilor, care pot fi aplicate atât în ziduri, cât și la nivel cu solul, sau în diverse aplicații. Toate sunt disponibile într-o multitudine de forme și dimensiuni, cu lumină rece sau caldă, la diverse intensități, astfel încât să poți găsi cu ușurință exact ce ai nevoie. 


Cel mai bun raport cost-beneficii

Nu trebuie întotdeauna să acorzi sume impresionante pentru a te bucura de calitate la cel mai înalt nivel. Cu Steinel ai parte de cele mai moderne dispozitive de acest tip existente pe piață la momentul actual, în schimbul unor sume mai mult decât rentabile. Intervalul de preț este unul foarte vast, asta pentru ca tu să ai posibilitatea să găsești modelul potrivit pentru tine care să se încadreze în bugetul pe care îl ai la dispoziție în acest sens.  


Comanzi simplu direct de pe site

Pentru a intra în posesia reflectoarelor sau spoturilor ideale, procesul este foarte simplu. Nu trebuie decât să adaugi produsele în coș și să comunici detaliile de livrare, iar de restul ne ocupăm noi. Vor ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil, iar dacă întreaga comandă depășește suma de 500 de lei, ai transport gratuit oriunde în țară.

Vei beneficia de lumina de care ai nevoie, oriunde ai nevoie, cu ajutorul celor mai performante dispozitive create în acest sens!