Capsatoare Novus

Montezi, atașezi, construiești și amenajezi cu ajutorul uni capsator universal din oferta Steinel. Ai la dispoziție zeci de modele dintre care să alegi pentru a-ți facilita munca de amenajare sau de realizare a anumitor proiecte, de la decorațiuni, la construcții de mică amploare. Acestea sunt dispozitive menite să reducă timpul de lucru și efortul exercitat asupra realizării aplicațiilor dorite.


Ai garanția calității pentru fiecare capsator Novus

Dat fiind faptul că dispozitivul se utilizează în raport cu suprafețe dure, este important să fie foarte rezistent în fața uzurii fizice continue. Materiale de cea mai bună calitate, împreună cu metode de producție inovative au conturat capsatoare eficiente, care pot face față și celor mai mari provocări. Dispun de numeroase funcții tehnice încorporate care să faciliteze utilizarea. Vârful lung, permite acționarea cu maximă precizie, astfel încât să se evite orice eroare sau neregulă. 

Capsatorul dispune și de un opritor de distanță pentru a asigura capsarea paralelă într-un rând de capse. Pe suprafața lui vei găsi și un reglator al intensității și presiune de captare, pentru a-l putea adapta în funcție de suprafața asupra căreia se acționează, fără să o deteriorezi, și multe alte posibilități de ajustare în funcție de model.


Eficiență ridicată și siguranță în utilizare

De fiecare dată când alegi să apelezi la ajutorul unui astfel de capsator, vei fi sigur de un proces lin și lipsit de incidente. Este proiectat în așa fel încât să nu prezinte niciun risc de utilizare. Mânerul ergonomic este realizat nu doar pentru o susținere comodă, ci și pentru a evita accidentele. Acesta se blochează automat în perioadele de repaus, tu nemaifiind nevoit să te îngrijorezi cu privire la acest aspect. De asemenea, dispune de o mecanică de încărcare cu deblocare de siguranță pentru reumplerea rezervorului cu capse, astfel încât să se realizeze în condiții de maximă siguranță.


Plătești puțin în schimbul unor rezultate impresionante

Deși un capsator profesional are puterea de a-ți facilita considerabil munca, asta nu înseamnă că trebuie să acorzi sume foarte mari în vederea achiziționării lui. La Steinel te bucuri de un raport cost beneficii foarte corect, adaptat în funcție de complexitatea dispozitivului dorit. În acest mod avem garanția că fiecare client își va putea găsi produsul ideal, atât din punct de vedere practic și tehnic, cât și financiar.


Comanzi simplu și primești rapid orice tip de capsator profesional

Analizează în detaliu fiecare model disponibil și asigură-te că iei cea mai bună decizie în raport cu nevoile tale de lucru. Fie că ești muncitor profesionist sau amator, o astfel de unealtă te va ajuta să obții rezultatele dorite cu minim de efort. Așadar, nu mai sta pe gânduri și plasează o comandă chiar acum. Noi ne vom asigura că va ajunge în perfectă stare, direct la ușa ta, în cel mai scurt timp. În plus, livrarea este din partea casei în cazul în care valoarea comenzii depășește pragul de 500 de lei. Așa că asigură-te că pe lângă dispozitivul propriu-zis, achiziționezi și toate accesoriile de care ai nevoie pentru utilizarea lui.