Senzori de prezenta

25 Produse
Filtre active:

Detectoare de prezență

Sisteme performante, senzorii care detectează prezența într-un anumit spațiu sunt mai mult decât esențiali. Ei îndeplinesc foarte multe funcții, dincolo de simpla declanșare a luminii, fiind un liant important în sporirea gradului de securizare a zonei sale de acțiune. Steinel propune cele mai inovative modele, care să satisfacă nu doar cerințe standard, ci și unele foarte stricte sau specifice. Fiecare decizie este o achiziție inteligentă, menită să îți îmbunătățească semnificativ stilul de viață.


Alege dintre multele opțiuni pe care Steinel ți le pune la dispoziție

Oferta este foarte vastă și îți pune la dispoziție o multitudine de modele dintre care să alegi, astfel încât să ai garanția celei mai bune achiziții. Fiecare detector de prezență îndeplinește cu rigurozitate funcția de bază pentru care a fost creat. Detectează cu precizie prezența unei persoane în aria asupra căreia acționează și declanșează instant aprinderea corpurilor de lumină la care este racordat. Este așadar o metodă prin care sunt descurajate actele de vandalism asupra clădirilor protejate de acest sistem. Dincolo de asta, senzorii performanți Steinel nu doar că reușesc să depisteze persoane care calcă în parametrul vizat, ci și să determine numărul subiecților, și să îi analizeze pentru o expertiză cât mai concretă.

De asemenea, au încorporate și funcții suplimentare, care să furnizeze informații esențiale despre încăperea în cauză. Măsurarea gradului de umiditate din aer sau a temperaturii sunt doar două dintre cele mai întâlnite și utilizate.


Compact, discret, eficient

Și din punct de vedere al aspectului avantajele nu sunt deloc puține. De regulă, acești senzori de prezență sunt încastrați într-o carcasă rezistentă de mici dimensiuni, astfel încât prezența lor să nu fie ușor depistabilă. Aceasta vine într-o mulțime de forme, dimensiuni și nuanțe, astfel încât să poți lua o decizie de cumpărare conformă și din punct de vedere estetic. Chiar dacă este un dispozitiv mic, asta nu îi știrbește din performanță, ci din contră. Reușește să acționeze intens, pe arii mari, unghiuri de 360 de grade și condiții nu tocmai favorabile.


Beneficiază de toate avantajele financiare existente

Nu mai sta pe gânduri și fă un pas important pentru protecția ta și a casei tale. Cumpără unul dintre senzorii Steinel și multe dintre grijile tale vor dispărea. În plus, nu este necesară o investiție majoră în această direcție, dat fiind faptul că prețurile sunt setate la un nivel la care fiecare client să aibă acces. Nu trebuie să faci eforturi financiare enorme pentru a te putea bucura de tehnologie la adevărata ei valoare. Cu Steinel poți beneficia de tot ce are mai bun de oferit în schimbul celui mai bun raport cost-beneficii. Această achiziție va fi una dintre cele mai inteligente și durabile pe care le-ai făcut vreodată.


Comanzi și primești rapid

Dacă te-ai decis, tot ce trebuie să mai faci este să adaugi produsul în coș și să completezi formularul de comandă. Noi ne vom ocupa de aceasta imediat și o vor trimite către tine în cel mai scurt timp, astfel încât să nu fie nevoie să aștepți prea mult pentru a beneficia de avantajele senzorilor de prezență.