Senzori optici

2 Produse
Filtre active:

Senzori optici

Cei mai moderni dintre toți senzorii din oferta Steinel, cei optici reușesc să cumuleze într-o anumit măsură funcțiile tuturor celorlalți. Au șanse foarte mari să devină liderii de categorie, dată fiind performanța lor ridicată. Îndeplinesc nenumărate roluri și au un grad foarte mare de precizie în colectarea și comunicarea datelor. Sunt compatibili cu nenumărate sisteme dintr-o clădire, fiind un aspect care îți va facilita și îmbunătăți considerabil existența.


Îndeplinesc funcții și roluri multiple

Dat fiind faptul că au fost creați pe baza unui precedent destul de dezvoltat în tehnologie, reușesc să îndeplinească cu succes nenumărate atribuții. Aceștia sunt proiectați pentru a fi utilizați eficient nu doar în raport cu controlul sistemelor de iluminat, ci și al celor de încălzire sau de funcționare a aerului condiționat. Așadar, cu un singur dispozitiv modern, scapi de grija utilizării acestor mecanisme. Ai garanția faptului că ele vor funcționa eficient pe tot parcursul perioadei de acțiune, fără să existe riscul unor erori. Tot ceea ce trebuie să faci sunt setările inițiale, pe care vrei să le respecte cu rigurozitate ori de câte ori sunt puși în funcțiune. 

Sunt ideali pentru managementul eficient al unor săli unde traficul de persoane este intens, cât și pentru automatizarea complexă a unei clădiri, astfel încât nevoia de intervenție umană să fie redusă la minim.


Beneficiază de tehnologie de ultimă generație

Descoperă toate avantajele pe care le poate aduce în casa ta o astfel de invenție, prin senzorii optici de la Steinel. Au încorporate detectoare de ultimă generație, precum „Human Presence Detection“, care pot depista chiar și persoanele aflate în mișcare și stabili numărul lor. Senzorul foarte sensibil este dublat de un algoritm matematic complex, reușind să garanteze precizie la nivel înalt.


Dispun de un aspect modern și inovativ

Deși punctul central de interes rămâne performanța ridicată pe care o asigură aceste dispozitive, nu a fost ignorat nici aspectul. Carcase compacte și rezistente sunt concepute în așa fel încât să se potrivească cu succes în orice tip de amenajare interioară. Sunt compacte și elegante, disponibile în mai multe forme și dimensiuni și cel puțin două nuanțe.


Prețuri raportate direct la calitatea oferită

Deși sunt produse de ultimă generație, senzorii optici de la Steinel sunt comercializați în schimbul celor mai bune costuri de pe piață. Așadar, dacă te-ai convins de faptul că un senzor optic este indispensabil din automatizarea generală a unei clădiri, de aici totul este foarte simplu. Alegi modelul dorit, care îți satisface toate cerințele și îl adaugi în coș. Aici îți va fi afișat automat un formular de comandă, pe care îl poți completa în mai puțin de 5 minute, pentru ca imediat după să transmiți solicitarea. Responsabilitatea ta se încheie în acest punct, din care o preluam noi. Îți vom procesa cererea și vom expedia coletul în cel mai scurt timp. Colaborăm doar cu firme serioase și de încredere de curierat rapid, care să îți ofere garanția că produsul va ajunge la tine intact, cât mai curând. În plus, ești scutit de orice taxă suplimentară de transport pentru comenzile de peste 500 de lei.