Magazin lămpi


descoperă categoriile
nu ai găsit ce căutai?


Magazin de lămpi

Lumina este un aspect indispensabil din viața noastră și de aceea este important să avem la îndemână mijloacele eficiente de a o obține atunci când cea naturală nu este de ajuns. La Steinel vei găsi o selecție impresionantă de lămpi care să te ajute să luminezi orice clădire și orice spațiu. Sunt foarte eficiente, satisfăcând cu brio scopul pentru care au fost create, fără să afecteze mediul înconjurător.


Aici găsești tot ce ai nevoie pentru a lumina spații întregi

La Steinel oferta este foarte vastă tocmai prin prisma faptului că nevoile clienților sunt diverse și complexe. De aceea, facem eforturi constante pentru a dezvolta fiecare categorie de lămpi, astfel încât opțiunile să fie nelimitate. Printre principalele tipuri de astfel de dispozitive vei găsi: 

Lămpi de exterior – în fața casei, în grădină sau la intrarea în curte, o sursă de lumină este bine venită, dacă nu chiar indispensabilă. Steinel propune zeci de variante la care poți apela în acest sens, de la becuri mici și discrete, la adevărate felinare.

Lămpi de interior – variantele cu led sunt ideale pentru spațiile mari, care au nevoie de luminare puternică. Cu siguranță vei găsi un model perfect de lampă pentru fiecare cameră, fie una din casa ta sau din încăperi de mare amploare cu trafic intens. 

Reflectoare și spoturi – pentru aceia care au nevoie de surse puternice de lumină este nevoie de un dispozitiv pe măsură. Un singur reflector poate fi suficient pentru a acoperi peste 12 metri. Pot fi poziționate în fața sau în jurul clădirilor, dar pot de asemenea fi utilizate și în alte scopuri, cum ar fi cele artistice.

Lămpi cu cameră – orice metodă de protecție în plus este bine-venită, iar această soluție este ideală dat fiind faptul că dispozitivul de filmare încorporat este aproape insesizabil. În plus, lumina proiectată direct favorizează captarea imaginilor la o calitate înaltă. 

Lămpi solare – cele mai economice dintre toate, aceste dispozitive dispun de o multitudine de avantaje. Nu necesită surse suplimentare de energie pentru a funcționa, în timp ce sunt o alternativă benefică pentru mediu.

Lămpi pentru numere de casă – fiecare detaliu contează și luminarea numerelor casei este unul foarte important, dat fiind faptul că favorizează detectarea locuinței chiar și în condiții nefavorabile de lumină naturală. 

Lămpi up/down – avantajul principal al acestora este dat de faptul că nu impun o poziționare standard. Sunt foarte eficiente atât la înălțimi mari, cât și la un nivel accesibil, dat fiind felul în care este propagată lumina, în două direcții opuse.


Cumpără acum în schimbul celor mai bune prețuri

Steinel își centrează întreaga activitate în direcția satisfacerii celor mai stricte cerințe ale clienților. Cu toate acestea, deși vorbim de produse de ultimă generație care funcționează pe baza unor tehnologii inovative, asta nu înseamnă că suma pe care o plătești în schimb trebuie să reprezinte un impediment în efectuarea achiziției. Din contra, te bucuri de un raport excelent cost-beneficii care te va convinge că Steinel este mereu cea mai bună alegere prin care să aduci lumină în jurul tău.