Magazin senzori


descoperă categoriile


kontaktieren-Sie-uns.png.jpg

Ai un proiect ?

Cere o ofertă personalizată de la unul dintre reprezentanții noștri zonali.

Screenshot 2022-06-22 at 11.08.06.png
Ghidul nostru de senzori

Afla toate informatiile tehnice despre senzorii Steinel.

descarcanu ai găsit ce căutai?


Magazin de senzori

Steinel este un brand inovator în domeniul tehnologiei care aduce dispozitive inedite în casa ta menite să îți faciliteze viața. Senzorii au devenit tot mai populari în diverse arii de activitate și dețin principalul avantaj al faptului că reușesc să detecteze ceea ce este în jur și să folosească acest lucru în vederea activării unor sisteme. Asta se aplică și în cazul lămpilor din magazin, majoritatea dintre ele fiind dotate cu cel puțin o astfel de componentă. Descoperă oferta amplă la senzori de toate tipurile și orientează-te către acelea care s-ar dovedi a fi cele mai utile în raport cu nevoile tale.


Navighează prin oferta Steinel

Pentru a putea pune la dispoziția clienților noștri dispozitive perfect adaptate cerințelor lor, am configurat o ofertă vastă, care să cuprindă cele mai eficiente și utile tipuri de senzori de pe piață:

Senzori de mișcare – această categorie este în topul preferințelor clienților noștri, dată fiind multitudinea de aplicații în cadrul cărora poate fi folosită. Sunt foarte vigilenți și pot detecta chiar și cele mai fine și rapide mișcări, astfel încât să declanșeze aprinderea luminii, iar securitatea din spațiul vizat să fie sporită.

Senzori de prezență – similari celor de mișcare, aceștia fiind ideali mai ales în încăperile de mici dimensiuni, precum holuri, vestiare, parcări, casa scării, etc. Pot fi amplasați cu ușurință și conferă o acoperire foarte eficientă a razei de acțiune, detectând, mișcarea, luminozitatea, dar și temperatura sau umiditatea aerului.

Senzori crepusculari – sunt ideali pentru sistemele de iluminat care utilizează energia solară pentru a funcționa. De ei depinde stabilirea momentului zile, astfel încât circuitul să funcționeze corect. Fără această dotare, panourile solare nu ar detecta perioadele de lumină în care trebuie să încarce și nici nu ar putea aprinde lumina odată cu lăsarea întunericului. Pot fi montate și la sisteme clasice, determinând luminarea la înserare și încetarea odată cu apariția soarelui. 

Senzori optici – pot fi cei mai moderni și inovativi dintre toate tipurile, pentru că nu doar că detectează prezența unor persoane în încăpere, dar le și numără și analizează. Furnizează informații esențiale pentru o protecție desăvârșită a spațiilor în care sunt amplasați. Sunt aproape insesizabili, dar suficient de puternici încât să treacă de elemente care se află în calea lor. Măsoară și temperatura și umiditatea din camere, dar pot fi montați, de asemenea, și în dotarea unor corpuri de iluminat.


Bucură-te de cele mai bune prețuri

Tehnologia nu a fost niciodată mai accesibilă. La Steinel te bucuri de dispozitive inovative în schimbul unor prețuri de neratat. Oferta de senzori este configurată în așa fel încât să cuprindă articole ce se pliază pe toate categoriile de buget. În acest mod, oricine ajunge pe site-ul nostru în căutarea senzorilor ideali îi va putea cumpăra fără a face eforturi financiare mult prea mari în acest sens. 

Cumperi rapid și ușor, iar noi livrăm în cel mai scurt timp. Ai posibilitatea să faci analize detaliate ale fiecărei categorii sau a articolelor în parte, astfel încât să iei cea mai bună decizie în raport cu cerințele tale.