Solutii inteligente pentru birouri si spatii de lucru

Pe locuri, fii gata, start. Solutia FlexDesk ​​de la Campana & Schott, Frankfurt / Main

Ideea din spate
Oferind oamenilor oportunitatea de a alege cand si unde sa isi configureze spatiul de lucru.

In special in orașele mari, spatiile de birouri sunt rare si costisitoare. In acelasi timp, locurile de munca digitale si dorinta de a lucra de acasa joaca un rol cheie in dimensionarea spatiului. Acesta este motivul pentru care Campana & Schott foloseste o solutie Smart Workspace FlexDesk ​​pentru a organiza locuri in care personalul sau poate lucra. Pe baza datelor furnizate de senzorul optic HPD2, personalul cauta o sala de lucru libera prin intermediul aplicatiei. Analizand datele de utilizare, spatiul de birou poate fi optimizat si utilizat in cel mai bun mod posibil, reducand costurile de functionare.

Proiect

 • Client: Campana & Schott
 • Locatie: Frankfurt, Germania
 • in uz din 2019
 • 96 statii de lucru FlexDesk ​​la baza de operare din Frankfurt
 • Servicii: software, hardware si service

Prezentare generala

terminreservierung-app.jpg"

Chiar si in drum spre munca, personalul poate cauta un spatiu de lucru vacant prin aplicatie. Primesc asistenta de cautare de la un chatbot.

campana-HPD2.jpg"

Datele de la senzorul HPD2 ajuta personalul sa gasesca imediat un biru disponibil. Acesta detecteaza cate persoane sunt prezente intr-o anumita zona. Osuprafata de pana la 100 mp poate fi impartita in 5 zone.

campana-software-bildschirm.jpg"

Datele privind utilizarea efectiva a spatiului sunt analizate prin software si ofera o baza pentru luarea deciziilor privind optimizarea spatiului necesar.

Investiți - in lucrari care au sens - nu in spatii de inchiriere care nu sunt necesare.

In vremuri de inchirieri comerciale din ce in ce mai mari, companiile se confrunta cu provocarea de a optimiza utilizarea spatiilor existente si de a le potrivi cu nevoile. Pentru a face acest lucru, tehnologiile inteligente, cum ar fi HPD2, furnizeaza situatiile si datele digitale necesare si ofera raspunsuri la momentul on care spatiile de birouri si camerele sunt utilizate, cat timp si de cate persoane. Analizand aceste date, companiile si operatorii de spatii de birouri pot identifica procese neeconomice, precum si spatii subutilizate si pot defini potentiale economii. Prin urmare, orice decizie de optimizare a utilizarii spatiului poate fi luata pe baza datelor reale.

Flexdesk_Bastian_Emondts.jpg

„HPD2 ne arata date din trecut pe care le putem folosi pentru a lua decizii pentru viitor.”

Bastian Emondts, Manager Campana & Schott

Detalii proiect

Flexdesk_2.svg?type=hotspot
campana-HPD2.jpg

HPD2

Senzorul optic HPD2 detecteaza cate persoane sunt prezente intr-o anumita zona. Aici, este posibil sa impartiti o suprafata de pana la 100 m² in 10 zone.

campana-software-bildschirm.jpg

Cifre cheie despre utilizarea spatiului intr-o cladire

Folosind o aplicatie web, soluția Smart Workspace colecteaza date despre modul in care sunt utilizate incaperile dintr-o cladire. Cifrele cheie pot fi furnizate pentru intreaga cladire, pentru fiecare etaj si, de asemenea, dupa tipul incaperii, si afisate pe tablourile de bord standardizate. Acest lucru identifica economiile potentiale dintr-o privire. test.

96

Campana & Schott are 96 de statii de lucru FlexDesk, repartizate pe trei etaje.

200

Toti cei 200 de membri ai personalului biroului din Frankfurt au ajuns sa aprecieze un loc de munca organizat digital.

2

In medie, 2 angajati impart un birou. Rata de partajare: 0,48

campana-meetingraum-personen.jpg

Gasirea unei sali de sedinte

Cand personalul se afla la birou, de multe ori trebuie sa caute o sala de sedinte in timpul zilei de lucru. In cele mai multe cazuri, consumul de timp, procesul de a cauta o sala de sedinte vacanta si potrivita poate fi organizat eficient cu soluția Smart Workspace. Acest lucru economiseste timp pretios de munca.

Alte premise

Alte aplicatii

 • tot
 • Casa & Gradina
 • Cladiri rezidentiale
 • Parcare & Transport
 • Industrie & Logistica
 • Birouri & Spatii de lucru
 • Educatie
 • Ospitalitate
 • Sanatate & Ingrijire