Tehnologie inteligenta la locul de munca.

Lucrati la compania inventatorilor!

steinel-mitarbeiter-gruppenfoto-karriere.jpg

Steinel ca angajator

Suntem intotdeauna deschisi la idei bune. Si catre membriibuni ai personalului.

A face afaceri presupune asumarea responsabilitatii si depunerea tuturor eforturilor pentru a asigura sustenabilitatea. Atat fata de societate, cat si fata de personal. Din punct de vedere economic, ecologic si din punct de vedere social. Noi la STEINEL ne luam foarte in serios aceste cerinte.

Pentru a face acest lucru, avem nevoie de oameni din compania noastra, care se bucura sa faca o munca demna si sa se straduiasca sa dezvolte, sa produca si sa vanda produse perfecte.


Wördemann_neu2.png

"Asta este rampa de lansare perfecta. Like it!"

Traim intr-o epoca „multi-optionala”. Cu alte cuvinte, suntem obisnuiti sa avem toate oportunitatile tot timpul. Totul devine din ce in ce mai flexibil, cumparaturile se pot face oriunde in orice moment al zilei, iar cunostintele sunt disponibile prin intermediul smartphone-ului. Noi la STEINEL iubim inovatiile. Dar nu am pierdut simtul realitatii. Pregatirea practica si integrata ofera o platforma excelenta pentru o viitoare cariera. Aceasta inseamna ca, la noi, nu dobandesti doar abilitati de specialitate, ci si abilitati organizationale, metodologice si, nu in ultimul rand, abilitati sociale. Si toate acestea au loc in treacat, ca sa zic asa, pentru ca de la bun început veti avea grija de intregi procese si proiecte de lucru pe cont propriu sau ca parte a unei echipe. Un exercitiu provocator care va cere mult de la bun inceput. Instructorii cu experienta va vor fi alaturi si va vor oferi abilitatile de care aveti nevoie. Mana in mana, vom crea baza pentru a va configura viata profesionala pentru a o face moderna si concentrata pe realitate. Cu tot ce presupune viata moderna.

Daca sunteti pasionati de tehnologia inteligenta si doriti sa faceti o cariera intr-o companie dinamica, deschisa, nu ne scrieti doar un scurt mesaj, ci trimiteti-ne o cerere de job onesta.

steinel-mitarbeiter-berufseinstieg.jpg

„Incepeti munca dupa absolvire cu oportunitati de cariera perfecte”
Ei bine, acum depinde de tine. Ai terminat studiile, o cariera mareata in fata ta. Si totusi te simti pierdut. Ce sa aleg? Un grup de companii? O companie de dimensiuni medii? Sa incep cu internship? Practicant? Sa incep direct pe scara carierei?

Noi spunem: urmeaza-ti instinctul. Nu va grabiti. Analizati bine lcompaniile. Vorbeste cu oamenii. Exista atat de multe lucruri de luat in considerare. De la mediul de lucru la cifre, de la formare suplimentara pana la promovare, de la climat la internationalitate si astfel lista continua. Pana la urma, trebuie sa fie corect. Avem o multime de planuri mari si suntem intotdeauna incantati sa gasim oameni cu ganduri similare. Studentii care vor sa schimbe lucrurile si sunt pasionati de construirea carierei.

Indiferent ca esti economist, om de stiinta sau umanist - va putem oferi oportunitatile pe care le cautati. Incepeti intr-un mediu inovator in care performantele bune sunt rasplatite. Noii tai colegi abia asteapta sa te intalneasca.

steinel-mitarbeiter-ingenieursberufe.jpg

„A face posibil imposibilul, asta este în genele noastre”.
De la cuvant inainte la scenariul de lectura „Materiale in inginerie electrica” de profesorul AG Fischer, Universitatea din Dortmund, 1977 "Profesia inginerie este cea mai nobila profesie existenta. Inginer (din ingenium = spirit inventiv), ca epitom al homo faber, construieste civilizatia pe aceasta planeta si îmbunatateste conditiile in care traiesc oamenii.


Spre deosebire de jurisprudenta sau teologie, de exemplu, stiintele naturii sunt „acumulative”, adica fiecare avansare pe care o dezvolti merge in cunostintele colective ale omenirii unde nu poate fi pierdută și stimulează progresul suplimentar. Deci inginerul activ nu trebuie să se gândească niciodată la sensul vieții sale, el este cel mai util membru al societății, chiar dacă societatea nu o va recunoaște adesea. "


In principiu, nu mai avem nimic de adaugat. Iata profesorul A. G. Fischer care, la fel ca noi, si-a dat seama ca inginerii sunt inventatori si inventatorii sunt ingineri.

steinel-mitarbeiter-fuehrungspositionen.jpg

"Gestionarea unei echipe inseamna, de asemenea, ascultare. Suna bine!"

La noi, managementul are o semnificatie speciala. Nu suntem in cautarea celor duri, a celor cunoscuti sau a celor care cred ca pot face totul mai bine. Ii cautam pe cei potriviti. Oameni care au abilitati reale de specialitate, inteligenta sociala si se bucura de lucrul cu colegii. Oameni care pot reuni, construi si conduce echipe. Oameni care au o pasiune arzatoare pentru ceva.

Oameni pe care ne putem baza si care au incredere in ei insisi.

Etajul nostru executiv nu este un apartament de lux. Cu totii tragem impreuna. Avem un singur obiectiv: sa plasam produsele noastre in fiecare casa din lume. Avem ce trebuie pentru a face asta. Si, probabil, șsi cu tine, personalitatea potrivita de conducere. Putem gasi termenii si conditiile potrivite. Atitudinea potrivita nu putem.

Aveti sansa. Convingeti-ne.

Suntem nerabdatori sa va cunoastem. Chiar suntem.