…

Tehnologia este pasiunea noastra

STEINEL – specialistul in sisteme de senzori, corpuri de iluminat cu senzor si scule cu aer cald.

Ideile din spatele inovatiilor noastre se bazeaza pe un principiu simplu: gandim " outside the box " si examinam lucrurile care sunt luate de-a gata - intotdeauna in dialog cu clientii, consumatorii si cei 1600 de membri ai echipei noastre din peste 20 de tari.

Noi, la STEINEL, avem inventivitatea in vene. Din 1959 am inregistrat peste 300 de brevete, design-uri si modele pentru inventiile noastre. Acestea au dus la peste 2500 de produse apartinand celor mai bune de acest gen. Unele dintre ele au revolutionat chiar segmente de piata intregi.
Steinel.

Compania inventatorului.

Suntem deschisi la perspective proaspete, gandim fara restrictii si dezvoltam lucruri care nu numai ca deschid drumul, dar sunt si in interesul omului si al mediului.

karriere-bei-steinel_1.png.jpg

Cariere la STEINEL

Fii parte din ea!

Produse durabile, de calitate excelenta si sisteme inteligente de control, fac din STEINEL liderul tehnologiei si inovatiei in segmentele in care opereaza. In fiecare zi, peste 1600 de membri ai personalului sunt angajati in locuri de munca valoroase in sase locatii de productie, precum si filiale raspandite in intreaga lume.
O senzatie buna, cumva. Care este sentimentul tau?

Logo6.jpg

Compania inventatorului.

Grupul Steinel

Tehnologia este pasiunea noastra. Suntem inventatori si transformam descoperirile in produse inteligente. Produse care indeplinesc cele mai exigente cerinte. Cerintele noastre.
STEINEL dezvolta solutii pentru maine. Solutii care ofera oamenilor eficienta energetica, confort, siguranta si securitate. Cu personal care isi impartaseste pasiunea pentru inovatii si perfectiune cu fiecare zi care trece.

top-innovator-auszeichnung.png.jpg

Excelenta premiata

Premiul TOP 100 ca fiind cea mai inovatoare IMM

Cu potentialul sau inovativ remarcabil si regimul de management al inovatiei dintre companii, STEINEL nu a lasat nicio marja de îndoiala in competitia de afaceri TOP 100 din Germania, din acest an. Liderul tehnologic si inovator in sistemele de control al iluminatului bazate pe senzori si scule cu aer cald a luat avantajul concurentilor intr-o provocare grea, independenta din punct de vedere stiintific.

Einsiedeln_neu.jpg

Operatiuni

Realizat de STEINEL. Fabricat in Europa.

Ca lider in inovare, produse inovatoare si inteligente sunt create la centrele noastre de dezvoltare din Germania, Republica Ceha si Elvetia. Toate produsele sunt fabricate la fabricile proprii ale companiei din Germania, Elvetia, Romania si Republica Moldova. Made in Europe este una dintre cheile succesului pentru STEINEL.