…

Iluminatul viitorului

Conectivitate realizata de STEINEL.

Dupa ce ai inteles, totul este atat de usor. Cheia solutiilor inteligente este comunicarea. Acest lucru este valabil pentru oameni la fel ca si pentru tehnologie. Am pus in practica aceasta realizare chiar peste tot. Prin integrarea Bluetooth in peste 100 de produse si orice legatura IoT.

Lampile compatibile Bluetooth devin din ce in ce mai populare - si vin cu avantaje convingatoare. Conectate la sursa de alimentare, acestea pot fi convenabil interconectate, controlate si setate de smartphone prin intermediul aplicatiei STEINEL. In acest fel, mai multe lampi din jurul cladirii pot fi conectate impreuna in aproape deloc pentru a crea un grup de iluminat care se aprinde si se stinge simultan.


2020-03-04 19_04_02-STL-10424-19_Anwendungsbroschüre_L044.pdf - Adobe Acrobat Standard DC.png

Bluetooth Mesh

In locul alinierii complicate a cablurilor, Bluetooth Mesh face munca usoara de interconectare a mai multor lampi prin intermediul aplicatiei STEINEL Connect pentru a crea grupuri de iluminare.

2020-03-04 19_04_46-STL-10424-19_Anwendungsbroschüre_L044.pdf - Adobe Acrobat Standard DC.png

Iluminat inteligent

Retea inteligenta. Conectivitate inofensiva combinata cu un control inteligent ofera cheia pentru economii si eficienta energetica si mai mari. Densitatea si conectivitatea ridicate a senzorilor permit controlul inteligent al iluminatului cu economii potentiale substantiale. Controlul inteligent al iluminatului nu a fost niciodata mai usor.

2020-03-04 19_05_55-STL-10424-19_Anwendungsbroschüre_L044.pdf - Adobe Acrobat Standard DC.png

Bluetooth IoT

Analiza & Monitorizare

Lampile si senzorii furnizeaza date despre timpii de utilizare si consumul de energie pentru analiza si evaluarea eficientei.

Servicii & Aplicații

Aplicatiile si serviciile digitale dezvoltate avand in vedere o aplicatie specifica ajuta la utilizarea datelor in rutina zilnica.

Datele pentru toate produsele pot fi furnizate si procesate printr-un sistem cloud.