Solutii inteligente pentru industrie si logistica

Economii potentiale. Chiar pana la tavan.

Ideea din spate
Solutii de senzori pentru industrie si comert care se adapteaza la diferite spatii si previn accidentele.

Fie ca este vorba de un depozit cu o inaltime ridicata, zone de productie cu separatoare si stalpi, o casa scarii cu o forma ciudata sau spatii exterioare in zone industriale: situatii diferite de camera in proprietati comerciale necesita o solutie de iluminat bazata pe senzori care sa indeplineasca cerintele specifice, ofera rezulta precizie si foloseste cat mai putină energie. Senzorii inteligenti si performanti de la STEINEL sunt adaptati la cerintele din industrie si comert. Ele detecteaza in mod fiabil miscarile chiar si de la o inaltime mare sau in spatele obiectelor. In loc de iluminat permanent, zonele sunt iluminate in conformitate cu utilizarea pentru a economisi energie costisitoare. Depozitele si cladirile de productie, in special, acopera suprafete foarte mari si au tavane inalte. Cele mai multe dintre ele fara lumina zilei, ceea ce inseamna ca au nevoie de o iluminare buna, astfel incat sa permita toate operatiunile de lucru fara probleme si sa mentina toate procesele fara probleme. In plus, personalul trebuie sa poata circula in siguranta si vehiculele manevrate fara accidente.

Proiectul

 • Industria foloseste aproximativ 10.000 de gigawati pe an la iluminat. Acest lucru echivaleaza cu consumul anual de energie al sistemului feroviar german.
 • Potrivit DENA, agenția germana pentru energie, ar fi posibil sa se economiseasca pana la 70% din industria energetica utilizata pentru iluminat.
 • Planificarea profesionala, componentele de inalta calitate, un sistem fiabil de gestionare a iluminatului si lampi LED moderne cu durata lunga de viata sporesc siguranta operationala.

Cele 4 tehnologii de senzori. Specialisti pentru fiecare aplicatie industriala.

industry-infrarot-lager.jpg"

Infrarosu- inalt. Mai inalt. Cel mai inalt. De la o inaltime de pana la 14m, un singur detector de miscare cu infrarosu Highbay, cu unghi de 360 grade, supraveaheaza pana la 1000 mp sau pe un coluar de pana la 60 m lungime intre rafturile inalte.

Industrie_Großraumbüro.jpg"

Ultrasonic - detectrare neobstructionata in fiecare colt. Datorita capacitatii lor de detectare prin umplere a spatiului, senzorii nostri cu ultrasunete nu sunt obstructionati de stalpi, pereti despartitori sau coltruri neobisnuite. De la o inaltime de pana la 3.5m, acestia identifica in mod fialbil orice miscare.

Industrie_WC_Waschraum.jpg"

Frecventa inalta - precizie de penetrare. Undele de inalta frecventa detecteaza miscarea si prin anumite materiale. Acest lucru face posibila, de exemplu, instalarea senzorilor in spatele unui tavan sustendat. Sau in taolete, pentru ca detecteaza miscari si in spatele peretilor cabinei.

Detalii proiect

Logistics_1.svg
IS_345_MX_AP_eckig.jpg

IS 345 MX Highbay with cover cap

IS 345 MX Highbay detecteaza in mod fiabil miscarile de la o inaltime de 14 metri. Capacele de acoperire limiteaza domeniul de detectare si se asigura ca sunt inregistrate numai miscari relevante. Astfel, lumina este aprinsa doar atunci cand este cu adevarat nevoie.

IS_345_MX_AP_eckig.jpg

IS 345 MX Highbay

Pentru interior, ideal pentru depozite de inaltimi mari, magazii de utilaje, zone de check-in si plecari in aeroporturi, inaltime de montaj 14 m, zone de detectie 30 x 4 m (radial), compartiment terminal mare pentru o instalare usoara. 

industry-infrarot-lager.jpg

Cineva are nevoie de o imagine de ansamblu clara. IS 345 MX Highbay o ofera. Mereu.

Studiu de caz: un depozit de 1,551 m² cu 7 culoare, fiecare lung de 40 m. Sarcina: aducerea depozitului la cel mai inalt standard de tehnologie, precum si, dotarea cu senzorii si lampile potrivite cerintelor, culoare inguste, tavane inalte, cu rezultate optime. Rezultatul: reducere semnificativa a consumului si emisiilor de energie relevante pentru clima.

1551

Modernizare tehnica a unui depozit cu o suprafață de 1.551 mp.

7

7 culoare in depozitul inalt, fiecare cu doi senzori IS 345 MX Highbay.

 
-73%

A fost posibila reducerea costurilor de exploatare cu 73%.

Controlul iluminatului a fost simplificat. Cu instrumentele de planificare de la STEINEL.

Industry_Livelink_Mockup_16-9_low.jpg

Simplu si intuitiv

Folosind sistemul de gestionare a iluminarii LiveLink, senzorii si lampile DALI pot fi integrate intr-un concept de iluminare controlat de senzori. Lumina zilei este si ea luata in calcul. In functie de intensitate, lumina este dimata sau stinsa complet.

Alte produse pentru industrie si logistica

Alte aplicatii

 • tot
 • Casa & Gradina
 • Cladiri rezidentiale
 • Parcare & Transport
 • Industrie & Logistica
 • Birouri & Spatii de lucru
 • Educatie
 • Ospitalitate
 • Sanatate & Ingrijire