…

Pistoale cu aer cald STEINEL

Optiunea preferata de catre colantori auto, mecanici si electricieni.

Sudura, incalzirea termica, modelarea, indepartarea - aerul cald face incredibil de usor tot felul de activitati. Activitati  care necesita precizie, performanta ridicata si fiabilitate. Acesta este motivul pentru care profesionistii exigenti prefera sculele cu aer cald de tip pistol de la STEINEL.


tools-pistolengeraete-anwendung-schrumpfen.png

Termocontractare

Intotdeauna temperatura potrivita in cele mai limitate imprejurimi

Materialele termocontractabile sunt printre cele mai frecvente aplicatii pentru pistoalele noastre cu aer cald. Indiferent daca aplicati tuburi termorezistente pe cablajele sau filmele de protecție și ambalajele din plastic. De aici, performantele deosebite pe care le obtineti de la uneltele cu aer cald Steinel, isi fac treaba rapid si scurteaza timpul de lucru. Beneficiind de un finisaj de cea mai buna calitate si utilizarea numai a celor mai bune materiale, instrumentele noastre cu aer cald reduc munca de intretinere si ofera o durata de viata lunga, chiar daca sunt utilizate pentru perioade indelungate. Daca intampinati vreodata probleme sau aveti nevoie de piese de schimb, avem un serviciu de reparații de 48 de ore si oferim o garantie de disponibilitate pentru toate piesele originale. Inutil sa spun, calitate STEINEL.

Tutoriale

heissluftgeblaese-hl 1620 s-anwendung-fenster.jpg

Sfaturi & Tutoriale

Doar aer cald? Da. Dar este incredibil pentru ce poate fi folosit! Aceasta pagina va arata cat de versatile pot fi sculele cu aer cald in viata de zi cu zi

Leder_glaetten_HG2620E_Scan_48_RZ.jpg

Un aparat. Multiple aplicatii.

Pistolele cu aer cald Steinel si pistolele de lipit in actiune - de la inlocuirea unui cablu de alimentare la repararea unei bare de protectie. Vedeti ce este posibil cu sculele noastre si fiti inspirati.