knx-moodbild-skyline.png

Gama KNX STEINEL PROFESSIONAL

Senzorii Steinel KNX sunt „organele senzoriale” din automatizarea cladirilor moderne.

Nu suntem doar un partener pentru KNX, ci si pentru planificatori, arhitecti si montatori electrici. Cu ei, cautam dialog pentru idei si sugestii din experienta practica. Serviciul nostru acopera un portofoliu cuprinzator, de la asistenta la planificare, oferind date si raspunsuri la intrebarile de zi cu zi. Permiteti senzorilor și tehnologiilor noastre sa va convinga.

Senzorul KNX potrivit pentru orice aplicatie.

knx-raumloesungen_1.png

Limbajul automatizarii caselor si a cladirilor este KNX. Exista milioane de instalatii KNX de succes in toata Europa si in intreaga lume. Cu cel mai mare program de senzori din intreaga lume, STEINEL ofera „organe senzoriale” pentru KNX. Tehnologiile senzorilor pe care le oferim - infrarosu pasiv, inalta frecventa, ultrasunete si tehnologie pentru senzori cu camera - sunt disponibile in multe versiuni de senzori extrem de practice. Acest lucru inseamna ca STEINEL va poate oferi senzorul potrivit pentru orice aplicatie.

Solutii personalizate pentru incaperi folosind diverse tehnologii cu senzori: infrarosu pasiv, ultrasonic, de inalta frecvensa si senzori cu camera.


AW_Illu_Technologie_Passiv_Infarot_NEU_1.png

Infrarosu pasiv. Rsspunde la surse de caldura in miscare.

Senzorii PIR incorporati raspund la o schimbare a caldurii infrarosii radiata intr-o zona de detectie definita - de exemplu, cand cineva intra in zonele pe care le supravegheaza. Detectoarele cu infrarosu pasiv  STEINEL, sunt ideale  pentru monitorizarea suprafetelor mari, cum ar fi depozite, intrari in curte sau sali de sport. Ele pot asigura o raza de detective de pana la 20 m si pot fi montate la inaltimi de pana la 14 m. Ei lucreaza in mod fiabil pe vreme umeda si rece. Obtinerea celei mai inalte calitati de detectie de pe piata, acestea stau la baza dorintei noastre de a face cele mai bune produse.

AW_Illu_Technologie_Ultraschall_1.png

Ultrasonic. Umple intreaga camera si, de asemenea, detecteaza miscarea in jurul obiectelor.

Emise activ de catre senzor, undele ultrasonice (40 kHz) se raspandesc in toata camera. Invelesc obiecte care sunt prezente in camera si patrund in toate colturile. Aceasta inseamna ca senzorul poate detecta miscarea chiar daca nu exista contact vizual intre acesta si persoana. Senzorii cu ultrasunete STEINEL sunt solutia perfecta pentru birouri deschise si camere cu pereti de rigips. Undele cu ultrasunete nu penetreaza peretii subtiri si sunt extrem de sensibili.

AW_Illu_Technologie_Hochfrequenz_1.png

Frecventa inalta. Poate vedea chiar si prin pereti subtiri.

Ca sistem activ, modulul HF emite unde electromagnetice si primeste ecoul reflectat de pereti si obiect cu o frecventa de 5,8 GHz. Orice miscare in zona de detectare determina schimbarea ecoului si declansează un semnal de comutare intr-o fractiune de secunda. Senzorul HF functioneaza indiferent de temperatura mediului si de directia de mers. Indiferent daca va apropiati de senzor din fata sau din lateral - calitatea de detectare si raza sunt întotdeauna sperfecte. Undele HF patrund prin geamurile si pereti subtiri si, prin urmare, pot detecta miscari in spatele obiectelor. Prin urmare, acoperirea este totala si fara pete oarbe. Senzorul HF poate fi, de asemenea, instalat în spatele tavanelor suspendate, din motive estetice sau pentru a-l proteja de vandalism, si totusi ofera o detectie optima.

AW_Illu_Technologie_Kamerasensorik_1.png

Sistem de senzori cu camera. Detecteaza doar persoanele si ii poate si numara.

Am reusit sa contactam cei mai buni specialisti si universitati din lume pasionati de STEINEL si sa ni se alature pentru a dezvolta urmatorul salt cuantic in materie de sisteme de senzori. Ce inseamna asta? Senzorul nostru STEINEL HPD 2 nu este capabil doar sa identifice persoanele dintr-o camera, ci le si poate număra. Si nu face nicio diferenta daca persoanele stau la birou, stau in picioare sau se misca. Aceasta evaluare poate fi utilizata împreună cu senzorul de umiditate si temperatură incorporat pentru a controla iluminatul, incalzirea si aerul conditonat in conformitate cu cererea. Acest lucru stimuleaza optiunile de utilizare a acestora in automatizarea cladirilor. De acum înainte, acestea vor aduce cel mai bun iluminat posibil si climă interioara in salile de asteptare si salile de sedinte.

detector de miscare sensIQ S KNX

Perfectiune in clasa de referinta. Design compact, de asemenea, cu KNX.

bewegungsmelder-sens-iq-s-knx-produkt.png

Detectorul de miscare de referinta pentru utilizare universala pe cladire este de asemenea disponibil intr-o versiune pentru unicul standard deschis din lume pentru controlul locuintelor si al cladirilor. Cu toate acestea, nu numai valorile sale interioare il fac cel mai bun din clasa premium. Colectand premii de la institutii de proiectare internationale, modelele sensIQ stabilesc noi standarde in ceea ce priveste varietatea formei si functiilor. Drept urmare, sensIQ S KNX se incadreaza perfect in tehnologia automatizarii KNX, raspunzand totodata la toate cerintele arhitecturii contemporane.