…

Pistoale cu aer cald STEINEL

Optiunea preferata a colantorilor auto, mecanicilor si electricienilor.

Sudura, incalzirea termica, modelarea, indepartarea - aerul cald face incredibil de usor tot felul de activitati. Activitati  care necesita precizie, performanta ridicata si fiabilitate. Acesta este motivul pentru care profesionistii exigenti prefera sculele cu aer cald de tip pistol de la STEINEL.


Aplicatii posibile dintr-o privire.

tools-pistolengeraete-anwendung-car-wrapping.png

Colantorii profesionisti le recomanda

Colturile, marginile, curbele si liniile subtiri sunt problemele dominante in colantarea profesionala a masinilor. Pentru a putea oferi un vehicul perfect colantat clienților dvs. este necesara nu doar expertiza dvs. materiala extinsa si maiestria calificata, ci mai presus de toate unelte care va ajuta in mod sigur sa va duceti la bun sfarsit treaba. In acest scop, modelele Steinel HG 2120 E si HG 2320 E pot fi modernizate cu ajutorul dispozitivului de scanare HL Scan. O operatie practica cu 1 mana va asigura ca stiti întotdeauna temperatura aplicatiei si va ofera, de asemenea, un avertisment acustic si vizual imediat ce parasiti intervalul predefinit. Acest lucru produce rezultate optime pentru piese si materiale sensibile la temperatura. Practic pentru utilizarea de zi cu zi: setul nostru special de colantare auto cuprinzand HG 2120 E cu cablu de 7,5 m , precum si HL Scan. Aceasta va ofera o libertate maxima de miscare chiar si atunci cand lucrati pe vehicule mari.

tools-pistolengeraete-anwendung-schrumpfen.png

Intotdeauna temperatura potrivita in cele mai limitate imprejurimi

Materialele termocontractabile sunt printre cele mai frecvente aplicatii pentru pistoalele noastre cu aer cald. Indiferent daca aplicati tuburi termorezistente pe cablajele sau filmele de protecție și ambalajele din plastic. De aici, performantele deosebite pe care le obtineti de la uneltele cu aer cald Steinel, isi fac treaba rapid si scurteaza timpul de lucru. Beneficiind de un finisaj de cea mai buna calitate si utilizarea numai a celor mai bune materiale, instrumentele noastre cu aer cald reduc munca de intretinere si ofera o durata de viata lunga, chiar daca sunt utilizate pentru perioade indelungate. Daca intampinati vreodata probleme sau aveti nevoie de piese de schimb, avem un serviciu de reparații de 48 de ore si oferim o garantie de disponibilitate pentru toate piesele originale. Inutil sa spun, calitate STEINEL.

tools-pistolengeraete-anwendung-leder-glätten.png

Caldura controlata pentru cele mai bune rezultate

Setarile exacte ale temperaturii sunt esentiale atunci cand lucrati cu materiale foarte sensibile. Pentru noi, setarile electronice de temperatura sunt doar primul pas. Scanerul de temperatură HG Scan PRO transforma pistolul dvs. de aer cald Steinel intr-un instrument complet automat. Odata atasat la carcasa, sunteti intotdeauna informat despre temperatura si distanța fata de piesa de prelucrat. Comunicarea interactiva a datelor intre dispozitive va ofera semnale vizuale si acustice care va permit sa mentineti temperaturile si distantele in intervalul optim.

kfz-anwendung-risse-reparieren.png

Reparatie perfecta cu cele mai bune materiale

Sudarea materialelor plastice prevede cerinte exacte asupra materialelor utilizate atunci cand vine vorba de obtinerea rezistentei maxime odata ce reparatia a fost facuta. Sarmele de sudura STEINEL pentru ABS, PP, HDPE și PVC rigid indeplinesc toate criteriile pentru efectuarea reparatiilor profesionale. Duzele de sudura atasabile in diferite dimensiuni si cu sloturi de aer diferite completeaza gama si sunt accesoriile perfecte ale sculelor noastre cu aer cald.

tools-pistolengeraete-anwendung-unterbodenschutz-entfernen.png

Caldura controlata pentru rezultate optime

Pistoalele cu aer cald special concepute pentru ateliere si aantiere permit perioade lungi de lucru ergonomic, fara oboseala. O operațiune practica cu o singura mana va permite sa folositi unelte cu aer cald Steinel in combinatie cu cutite de striping, tuburi termorezistente si alte accesorii. Pentru un inceput mai usor, am creat seturi pentru aplicatii specifice. Carcasa de inalta calitate nu vine doar completa cu suflanta de aer cald, dar si cu duze si material pentru cele mai comune aplicatii. Si cea mai buna parte: odata ce s-a terminat treaba, totul poate fi pus la loc din nou rapid si ingrijit, gata pentru următoarea data cand va trebui sa îl folositi.

tools-pistolengeraete-anwendung-sichtschutzfolie-aufbringen.png

Lucru profesional de la inceput

Chiar si cele mai dificile aplicatii sunt floare la ureche cu sculele profesionale de aer cald de la Steinel. Aplicarea uniforma a filmelor de protectie solara impune cerinte exigente pentru material, manopera si instrumente. Controlul infinit variabil al sculelor noastre cu aer cald va permite sa atingeti intotdeauna temperaturile corecte pentru materialul pe care il utilizati. Debitul de aer poate fi, de asemenea, reglat prin comutatoare in 2 sau 3 etape, pentru a se potrivi cu orice cerinta speciala. Interactiunea tuturor componentelor produce pistolul perfect pentru sarcina la indemana.

tools-pistolengeraete-anwendung-metallschrauben-lösen.png

Satisfacerea celor mai exigente cereri

Am conceput produsele noastre pentru a face fata celor mai grele provocari. Nu exista nicio cale de a folosi pistoalele noastre cu aer cald pentru a desface suruburile metalice care nu se desurubeaza. Suruburile care sunt blocate pot fi desfacute atunci cand sunt încălzite si racite din nou. Acest lucru functioneaza foarte usor, deoarece atunci cand este expus la caldura, rugina se extinde intr-un mod diferit fata de metal. Aplicarea caldurii prin utilizarea unor duze de reductie asigura incalzirea numai a punctelor vizate, lasand zonele inconjuratoare nesigure. Uneltele cu aer cald Steinel fiind atat de puternice, este nevoie de forta mult mai mica pentru a slabi chiar si cele mai incapatanate dintre suruburi.

Aplicatii practice

Sertizare cabluri cu HG 2320 E

Accesorii pentru scule de aer cald tip pistol

Lucrul cu aer cald poate avea succes doar cu accesoriile potrivite.

tools-pistolengeraete-zubehoer.png

Precizia este extrem de importantă pentru un lucru bine facut. Prea multa caldura sau o sudura neingrijita poate strica intreaga piesa de lucru. Acesta este motivul pentru care furnizam accesorii potrivite pentru orice situatie. De la duze late, duze de lipit, sudura sau reductie si diverse sarme de sudura pana la tuburi, raclete, role si scanerul inovator de temperatura pentru a lucra in siguranta cu materiale care sunt deosebit de sensibile la temperaturi ridicate. Acest lucru face ca fiecare dintre suflantele noastre cu aer cald sa fie cu adevarat polivalente. Acesta este modul nostru de a garanta si mai multa placere de lucru.