Tehnologie inteligenta la locul de munca.

Lucrati la compania inventatorilor!

Steinel ca angajator

Suntem mereu deschisi la idei bune.
Si catre personal calificat.

Mitarbeiter_4er_Gruppenbild_Web.jpg

A face afaceri astazi presupune asumarea responsabilitatii si depunerea tuturor eforturilor pentru a asigura sustenabilitatea. Atat fata de societate, cat si fata de personal. Din punct de vedere economic, ecologic si din punct de vedere social. Noi, la STEINEL, ne luam foarte an serios aceste cereri.

Pentru a face acest lucru, avem nevoie de oameni din compania noastra, care se bucură sa faca o munca demna si sa se straduiasca sa dezvolte, sa producă si sa vanda produse perfecte.

Promovam si planificam promovarea si cariera pentru a se potrivi individului. Si facand acest lucru, bineinteles. punem mare pret pe resursele proprii. Salutam personalul care doreste sa faca parte din aceasta cultura. Oameni care gandesc exact ca noi.

leben-und-arbeiten-in-der-region.png.jpg

Traind si muncind in regiune

Viata inseamna mai mult decat doar munca.

Cu aprox.16.000 de locuitori, Herzebrock-Clarholz se afla la granita dintre Münsterland si Ostwestfalen-Lippe. Münsterland si Ostwestfalen-Lippe sunt centre de afaceri puternice in Germania.

Kreis+G%C3%BCtersloh.jpg

Locuind în Gütersloh

Imagini Gütersloh

Cunoasteti districtul Gütersloh? Aflati mai multe despre viata si munca in regiunea noastra in acest videoclip.

…
kontaktformular-skype-pro.png
Aveti intrebari?
Ce parere aveti? Va intereseaza brandul STEINEL? Va puteti imagina ca acest lucru ar fi potrivit pentru dvs.? Asteptati cu nerabdare o provocare cu un viitor promitator? La TEHNOLOGIA INTELIGENTA la locul de munca? In acest caz, asteptam cu nerabdare sa va primim cererea si sa ne intalnim.

Echipa STEINEL

+49 (0) 5245-448-119

Pur si simplu sunati-ne sau trimite-ti CV-ul la:

STEINEL Vertrieb GmbH
Dieselstrasse 80-84
30442 Herzebrock-Clarholz