STEINEL PROFESSIONAL PROLog.

sensor-prolog-produkt.jpg

Certitudine in lucul unei estimari generale. PROLog.

Instrumentul de planificare PROLog raspunde la intrebarea dvs.: cata energie se poate economisi in proiectul nostru prin folosirea senzorilor inteligenti? 

Usor de utilizat, PROLog va spune cu exactitate cantitatea de energie pe care o puteti economisi intr-o cladire. Acest lucru inseamna pentru dvs. o certitudine si nu o estimare. Exemple coplesitoare de calcule si generalizari sunt adesea departe de realitate, lasandu-va sa credeti ca puteti economisi mult mai mult decat este posibil de fapt. PROLog de la STEINEL PROFESSIONAL pune capat ghicitului si calculează exact cat de multa energie poate economisi tehnologia senzorului inteligent pentru o anumita cladire.

PROLog inregistrează comportamentul utilizatorului, precum si nivelul de lumina dintr-o incapere si ia acest lucru ca baza pentru calcularea energiei si a iluminatului care este irosit. In acest fel, comportamentul utilizatorului determina economiile potentiale. Software-ul nostru PROLog și senzorul PROLog va ofera un instrument complex pentru a va planifica nevoile de iluminare: masoară cantitatea exacta de energie irosita si calculeaza economiile reale pentru o situatie specifica.

Si rezultatul? O baza obiectiva care controleaza perfect iluminatul de care are nevoie de fapt o cladire. Pur si simplu inteligent.