Corpuri de iluminat liniare, cu tehnologie HF si functie swarm.

Lumina oriunde mergi.

sensorinnenleuchte-rs-pro-5800-led-anwendung-tiefgarage-parkhaus.jpg

Prezentand seria RS PRO 5800 LED, STEINEL ofera lampi rezistente la apa, cu tehnologie swarm, de ultima generatie.  Dezvoltata pe baza unui bus DALI, tehnologia swarm permite luminii sa se „deplaseze” cu tine. Aceste corpuri de iluminat nu ar putea fi mai usor de instalat. Puteti efectua toate setarile prin intermediul telecomenzii pentru confort maxim. Prin functia Setare la distanaă a grupului (parametrarea grupului) puteti transmite toate setarile la celelalte lampi. Orice nivel de lumina de baza poate fi selectat si este sincronizat automat in grupul de iluminat. Cu protectie impotriva jeturilor puternice de apa si rezistente la impact, sunt gata pentru orice aplicatie de iluminat.

sensorinnnenleuchte-rs-pro-5800-led-anwendungsillustration-tiefgarage.png

RS PRO 5800 LED

Inteligenta de iluminat dinamic

Lampa cu senzor de inalta frecventa RS PRO 5800 LED  ideal pentru coridoare, cai de acces si casa scarii, precum si toalete si depozite sau parcari cu mai multe etaje si camere frigorifice. 33 W pentru 4065 lumeni, optional 10% – 50 % nivel lumina de baza,  capacitate de interconectare DALI integrata, functie swarm pentru iluminat dinamic, RGS-  functieintegrated DALI interconnection capability, swarm function for dynamic light, RGS – functie setare grup de la distanta, grupuri de iluminat, inclusiv nivel lumina de baza pot fi setate si ajustate cu ajutorul telecomenzii oprionale RC 10.

Multe spatii industriale, depozite si parcari cu mai multe etaje sunt extrem de umede. Aceasta este o veste proasta pentru multe sisteme de iluminat. RS PRO 5800 este rezistent la umezeala. Acesta este motivul pentru care am furnizat cea mai inovatoare tehnologie: de la instalarea fara efort si sincronizarea grupurilor de iluminat prin parametrizarea grupului pana la selectarea oricarui nivel de lumina de baza si capacitatea sa de a o opri in raport cu lumina zilei. In plus, functia swarm asigura lumina intodeauna, oriunde ai nevoie. Vei fi bine si cu adevarat impresionat.

De asemenea, disponibila si fara senzor in varianta slave.RS PRO 5850 LED

Functie inteligenta swarm

Aceeasi perfectiune. Chiar mai multa lumina. De asemenea, in versiunea puternica de 52W, acest corp de iluminat liniar din gama RS PRO ofera tehnologii avansate si cea mai bun expertiza germana.

De asemenea, disponibila si fara senzor in veriunea slave.