praesenzmelder-hpd-2-warteschlange.png

HPD2. Am invatat senzorul nostru sa numere. Nu iti poti imagina toate lucrurile pe care le poti face cu asta.

Oriunde vrei sa stii cate persoane sunt prezente intr-o anumita locatie, HPD2 ofera informatiile de care ai nevoie. Cati oameni sunt la birou? Cine unde sta? Exist multi oameni care asteapta la ascensoare? Cum este situatia pe scari? Exista coada la checkout? Informatii intr-o dimensiune care este abia descoperita. Digitalizarea si conectivitatea cladirilor cresc intr-un ritm tot mai rapid. Aceasta include organe senzoriale care fac posibila analiza zonelor specifice.

HPD_2_ohne_Schatten_1.png

  • Singurul senzor optic de acest fel din lume
  • Recunoastere integrata, avansata a imaginii si procesare in timp real. 150.000 de imagini pozitive si 7 milioane de imagini negative
  • Rezultatul masurarii temperaturii si umiditatii
  • Raza de detectie de 10 m cu 5 zone de detectie precise ce pot fi definite

Ce? Cat? Unde? Cand? Mai multa inteligenta cu sistemele de multisenzori optici.

Cei mai buni specialisti din lume au dezvoltat acest sistem. Cu HPD2, STEINEL face un salt cunatic in tehnologia senzorilor.


Este primul detector de prezenta din lume care nu numai ca este capabil sa detecteze daca oamenii sunt prezenti in incapere, ci ii si poate numara. In plus, HPD2 vine cu senzori de temperatura si umiditate integrati. Lumina, incalzirea si aerul conditionat pot fi in cele din urma controlate in conformitate cu cererea, pentru numarul de persoane prezente intr-o incapere.praesenzmelder-hpd-2-arbeitsplatz.png

Un spatiu de birou dintr-un oras mare poate costa 10.000 € pe an sau chiar mai mult. Si uneori nici macar jumatate din aceste spatii nu sunt ocupate eficient. Solutia Desk Sharing va arata dintr-o privire unde birourile sunt inca disponibile si unde nu. Idee: creste rata de utilizare si economisiti bani.

praesenzmelder-hpd-2-besprechungsraum.png

Care sala de conferinte este disponibila? Care este ocupata? Unde are loc sedinte? Solutia noastra pentru sali de sedinte va permite sa identificati gradul de ocupare al incaperilor, si chiar sa contorizati numarul de persoane din fiecare sala.

praesenzmelder-hpd-2-aufzug.png

Pune capat timpilor de asteptare lungi la lift! HPD2 va poate spune exact cand unul sau zece oameni asteapta ascensorul. Si cati oameni sunt in prezent in lift. In acest fel, de exemplu, un ascensor complet plin poate merge direct la parter si apoi sa se intoarca rapid cand este gol.

praesenzmelder-hpd-2-warteschlange-quadratisch.png

Nimanui nu-i place sa astepte la coada. Nici la supermarket, nici la pranz in cantina. Solutia Waiting Line deschide noi puncte de lucru si aloca personal pentru a elimina cozile cat mai repede pozibil.

Un senzor, cinci zone si multe motive întemeiate pentru senzori optici.

praesenzmelder-hpd-2-erfassung1.png praesenzmelder-hpd-2-erfassung2.png praesenzmelder-hpd-2-erfassung3.png praesenzmelder-hpd-2-erfassung4.png

Economisirea energiei, optimizarea costurilor, crearea starii de spirit si a atmosferei, protejarea sanatatii, incurajarea motivatiei, imbunatatirea proceselor, stimularea satisfactiei, analizarea greselilor de dezvoltare, conservarea resurselor ... odata ce ai inteles principiul, este evident de ce a trebuit sa inventăm HPD2. Acum merge mult dincolo de iluminat doar. Este vorba despre informatii si despre analiza acestora.