Comutati catre mai bine! Noile intrerupatoare STEINEL cu senzor.

bewegungsmelder-ir-180-produkt.jpg

Aprinde orice lampa fara sa clipeasca.

Comutator de prezenta IR 180 Universal (2 fire)

Inapoi in viitor. Lampile moderne au sens, sunt distractive si sunt instalate in toate aplicatiile. Din pacate, totusi, combinatia de intrerupatoare conventionala su senzori si lampi cu economie de energie are ca rezultat adesea palpairea. Consumul redus de energie, fara probleme, poate fi posibil in acest caz doar utilizand lampi cu halogen. STEINEL ofera acum o sulutie la aceasta problema. IR 180 UNIVERSAL are un super-condensator si izolare electrica a cablului printr-un releu pentru a preveni curentii de scurgere. Ca urmare, orice lampa poate fi aprinsa fara palpaire. O mica inventie cu efecte extraordinare.


bewegungsmelder-ir-180-universal-frontal.jpg

  • Tehnologie brevetata cu 2 fire, perfecta pentru lampi cu LED (IR 180 Universal)
  • Comutator integrat pentru control manual
  • Senzor infrarosu de inalta precizie de 180 ° cu o raza de 20 m
  • Memorie a sistemului de stocare a energiei Super-Cap pentru consum de energie de 0 W in regim stand-by
  • Inaltimea ideala de montaj 1,10 m

Tehnologie inteligenta de senzori pentru orice doza de 55 mm.

intelligente-sensorik-fuer-jeden-55er-rahmen.png

Intrerupatoarele de senzori conventionale vin adesea cu tehnologie invechita, ceea ce inseamna ca nu sunt întotdeauna fiabile. In acelasi timp, cresc cererile pentru aceasta categorie de produse. Lampile moderne, diferite situatii spatiale si proiecte de modernizare sofisticate din punct de vedere tehnic necesita, de asemenea, tehnologie inteligenta de la comutatoarele cu senzori. Am gasit raspunsurile corecte. In calitate fara compromisuri si design rafinat. De asemenea, compatibil cu toate programele de comutare obisnuite.

Noul standard pentru comutatoarele senzorului cu infrarosu.

Comutator de prezenta IR 180 (3 fire)

Design nou, tehnologie inteligenta, instalare rapida. IR 180 este raspunsul daca exista sau sunt planificate intrerupatoare cu senzor cu infrarosu in cladiri noi sau existente, cu cabluri de 3 fire. 180 denota unghiul imens de acoperire al senzorului. Nu rateaza absolut nimic, nici la stanga, nici la dreapta. IR 180 vine, de asemenea, intr-un nou design si poate fi instalat rapid si usor. Versiunea KNX, masoara si nivelurile de temperatura si umiditate.

Detecteaza in mod fiabil prin peretii despartitori.

Comutator de prezenta HF 180 (3 fire)

Tehnologia de inalta frecventa intalneste designul de top! Asigurand un unghi de acoperire de 180 grade, comutatorul HF 180 nu numai ca este foarte performant dar are si un design minunat. Tehnologia senzorului HF detecteaza fiecare miscare si comuta instantaneu. Solutia pentru birouri, holuri si toalete, unde este necesara si detectarea miscarii prin pereti despartitori. Tehnologie care nu numai ca arata bine, dar este si usor de instalat. Versiunea KNX indica nivelurile de temperatura si umiditate.

smart-remote-anwendung-handy.jpg

Unul pentru toti. Asa functioneaza telecomanda astazi!

Telecomanda Smart Remote.

Cu ajutorul telecomenzii Smart Remote, senzorii STEINEL si lampile cu senzor pot fi controlate foarte simplu cu un singur dispozitiv. Pur si simplu descarcati aplicatia aferenta pe smartphone-ul sau tableta dvs., conectati-va prin Bluetooth la telecomanda Smart Remote si controlati toate produsele STEINEL dintr-un punct central prin infrarosu.


Nu exista mai inteligent decat atat!