steinel-ultraschalltechnologie-mood.png

Tehnologia cu ultrasunete STEINEL

In SUA este un standard. Dezvoltat de STEINEL pentru intreaga lume in calitate premium.

Suntem o companie care opereaza la nivel global. "When in Rome, do as the Romans do": aceasta vorba ni se aplica noua in sens tehnologic. In SUA, de exemplu, senzorii cu ultrasunete definesc standardul. Nu are rost sa spunem, ca lider in tehnologie si inovare, producem senzori de inalta calitate bazandu-ne pe tehnologia cu ultrasunete si permitem astfel tuturor clientilor STEINEL sa beneficieze de tot ce are acest sistem de oferit.

Asa functioneaza

Detectie in fiecare colt.

steinel-ultraschalltechnologie-erfassung.png

Undele ultrasonice (40 kHz) sunt emise activ din senzor si se raspandesc in spatiul pe care il acopera. Ele patrund in fiecare colt, invaluind obiecte care sunt prezente in camera. Senzorul identifica miscarea in camera chiar daca nu exista contact vizualiîntre senzor si persoana. Semnalul este evaluat pe baza principiului Doppler. Acesta este ceea ce face ca senzorii cu ultrasunete sa fie ideali pentru birouri deschise si camere cu pereți de rigips. Undele cu ultrasunete nu penetreaza peretii subtiri si sunt extrem de sensibili. Din acest motiv este recomandat in special pentru camerele in care se desfasoara activitati sedentare.

Detector de prezenta DualTech

Tot ce e mai bun din ambele lumi. Combinat Intr-un singur detector.

bewegungsmelder-dual-tech-produkt.png

Birourile, salile de conferinte si salile de clasa vin cu vaste amplasamente care nu fac tocmai usoara asigurarea unui control eficient al iluminarii. Aici este supusa testului dorinta noastra de a avea senzorul perfect pentru orice situatie si orice incapere. Dar, cu experienta si expertiza noastra in diferite tehnologii de senzori, am reusit sa raspundem acestei provocari. Pentru prima data, inginerii STEINEL au combinat avantajele senzorilor ultrasonici cu tehnologia cu infrarosu intr-un singur detector de prezenta. In acest fel, DualTech poate detecta miscari fara niciun contact vizual cu senzorul. Si face acest lucru cu fiabilitate maxima.

Properties

ultraschall-aktiv-statt-passiv.png

Senzorul US emite in mod activ undele cu ultrasunete si identifica miscarile din zona sa de detectare folosind principiul Doppler. Raspunde in mod fiabil la cea mai mica miscare.

ultraschall-tangential-gleich-radial.png

Directia de mers nu conteaza pentru senzorul US. Indiferent daca va apropiati de senzor din fata sau lateral, calitatea de detectare si raza de detectie sunt intotdeauna de aceeasi calitate.

steinel-ultraschalltechnologie-erfassung.png

Undele ultrasonice emise de senzorul US pot invalui complet obiecte. Acest lucru face posibila acoperirea intregii camere - indiferent de peretii despartitori sau de alte obstacole.

steinel-ultraschalltechnologie-klassenzimmer-erfassung.png

DualTech aduce beneficiile a doua tehnologii diferite de senzori intr-un singur produs. Combinatia inteligenta de senzori cu infrarosu pasiv (PIR) si senzori ultrasonici ofera capacitati de detectare semnificativ mai mari.

ultraschall-kaelte-hitze.png

Tehnologia US functioneaza intr-o gama de temperaturi cuprinsa intre - 30 ° C si + 50 ° C, fara impact asupra functiei.