…

Corpuri de iluminat de la STEINEL

Tehnologie care face mai mult decat doar sa aprinda si sa stinga lumina

Lampi Steinel - Lucram la iluminatul automat de peste 30 de ani. Fie pentru exterior, fie pentru interior - dezvoltam si producem solutii inteligente de senzori si iluminat pentru fiecare aplicatie in cadrul propriilor facilitati de productie in Europa.Noutatile noastre

Tehnologii inteligente pentru corpurile de iluminat

AW_Illu_Technologie_Passiv_Infarot_NEU_1.png

Infrarosu pasiv. Rsspunde la surse de caldura in miscare.

Senzorii PIR incorporati raspund la o schimbare a caldurii infrarosii radiata intr-o zona de detectie definita - de exemplu, cand cineva intra in zonele pe care le supravegheaza. Detectoarele cu infrarosu pasiv  STEINEL, sunt ideale  pentru monitorizarea suprafetelor mari, cum ar fi depozite, intrari in curte sau sali de sport. Ele pot asigura o raza de detective de pana la 20 m si pot fi montate la inaltimi de pana la 14 m. Ei lucreaza in mod fiabil pe vreme umeda si rece. Obtinerea celei mai inalte calitati de detectie de pe piata, acestea stau la baza dorintei noastre de a face cele mai bune produse.

AW_Illu_Technologie_Hochfrequenz_1.png

Frecventa inalta. Poate vedea chiar si prin pereti subtiri.

Ca sistem activ, modulul HF emite unde electromagnetice si primeste ecoul reflectat de pereti si obiect cu o frecventa de 5,8 GHz. Orice miscare in zona de detectare determina schimbarea ecoului si declansează un semnal de comutare intr-o fractiune de secunda. Senzorul HF functioneaza indiferent de temperatura mediului si de directia de mers. Indiferent daca va apropiati de senzor din fata sau din lateral - calitatea de detectare si raza sunt întotdeauna sperfecte. Undele HF patrund prin geamurile si pereti subtiri si, prin urmare, pot detecta miscari in spatele obiectelor. Prin urmare, acoperirea este totala si fara pete oarbe. Senzorul HF poate fi, de asemenea, instalat în spatele tavanelor suspendate, din motive estetice sau pentru a-l proteja de vandalism, si totusi ofera o detectie optima.

Illu_IHF_800_810_820.jpg

Tehnologie inteligenta de inalta frecventa

Gama iHF impresioneaza cu o premiera. Pentru prima data, a fost posibil ca senzorul din lampile de exterior sa fie complet invizibil. Tehnologia senzorului de inalta frecventa asigură detectarea persoanelor cu o precizie perfecta. Pentru prima data, perturbari precum vantul, frunzele, ploaia, zapada si altele asemenea sunt acum inlaturate. Asta e o premiera!

Connectivity.png

Lumina modernă a viitorului.

Tehnologia Bluetooth Mesh face acum posibila, cu usurinta, conectarea lampilor intre ele fara a fi nevoie de cablaj suplimentar. Lampile compatibile cu Bluetooth devin din ce in ce mai populare - si oferă avantaje convingatoare. Acestea sunt usor de setat, interconectat si funcționat prin aplicasia STEINEL. Nou: mai multe lampi pot fi conectate pentru a crea grupuri care se aprind si se opresc simultan. De indata ce o lampa detecteaza o persoană care se misca, lampile cu senzor conectate se aprind toate in acelasi timp.

LED-Aufbau.png

Aici economia si ecologia merg mana in mana.

LED-urile sunt mult mai luminoase decat alte becuri - si consuma mai putina energie. Steinel a dezvoltat un sistem unic de racire pentru a proteja LED-urile de supraincalzire. Aceasta inseamna ca pot atinge o durata de viata reala de 30 de ani si chiar mai mult. Tehnologia senzorului de precizie Steinel va asigura ca lumina este aprinsa doar atunci cand este nevoie de fapt. In combinatie cu iluminarea LED de ultima generatie, acest lucru reduce consumul de energie cu pana la 90%. Temperatura culorii este exprimată in kelvin (K) si indica daca lumina alba este calda si galbuie sau rece si albastruie. Lumina alb-calda este ca lumina zilei tarzii, pare primitoare si relaxanta. Lumina alba neutra are efect de activare, albul de zi imbunatateste concentrarea. Temperaturile de culoare pana la 3500 K sunt denumite alb cald, de la 3500 K ca alb neutru si 5400 K ca alb rece. Lumenul (lm) este unitatea fluxului luminos, fiind cantitatea totala de lumina emisa de o lampa care radiaza in toate directiile. Lumenii arata mult mai clar decat wattage (W) la ce luminozitate sa ne asteptam.

Casa & gradina

Lampa potrivita pentru fiecare casa

Solutiile noastre de iluminat

  • tot
  • Ospitalitate
  • Birouri & Spatii de lucru
  • Educatie
  • Sanatate & Ingrijire
  • Casa & Gradina
  • Industrie & Logistica
  • Parcare & Transport
  • Cladiri rezidentiale