…

Proiectoare STEINEL cu LED

Proiectoarele cu LED-uri si senzor pentru mai multa siguranta

Proiectoare - dotate cu cea mai recenta tehnologie LED de economisire a resurselor si senzori de inalta precizie, aceste reflectoare cu senzor complimenteaza arhitectura cladirii. Economisiti costurile energetice si selectati produsul adecvat din gama de proiectoare STEINEL.Noutatile in materie de proiectoare

Tehnologie inteligenta de la Steinel

XLED_wide_MM01.png

Noile proiectoare XLED PRO Wide si XLED PRO cu senzor profesionale ofera noua si revolutionara matrice a lentilelor STEINEL, punand in umbra lampile conventionale. Matricea inovativa a lentilelor face posibila iluminarea zonelor patrate sau dreptunghiulare pe instalatii, cladiri ale companiilor, intrari sau cai de acces cu o precizie uniforma fara precedent. Mai mult decat atat: aceste proiectoare pot pivota 360 °, astfel încat pot fi orientate exact asa cum este necesar pentru a se potrivi cu orice situatie particulara.

HCMC_neu.jpg

Inspirat de tehnologia spatiala

Sistemul de racire brevetat utilizat in proiectoarele noastre XLED home 2 si XLED PRO 240 este fabricat din HCMC (High Conductive Magnesium Composite), un material performant din industria aerospatiala care, in ciuda greutatii sale reduse, disipeaza perfect caldura, minimizand acumularea de caldura. cresterea si maximizarea duratei de viata a LED-urilor. Acest material a redus greutatea reflectoarelor intr-o asemenea masura incat le face foarte usor de instalat si, de asemenea, adecvate pentru montarea pe pereti ai sistemului de izolare termica compozita (CTIS) fara probleme.

Schwenkbarkeit Strahler.jpg

Flexibilitate completa

Mecanismul sofisticat permite ajustarea in toate directiile, satisfacand orice situatie de iluminare. Indiferent daca preferati iluminarea de-a lungul peretelui sau iluminarea precisa orientata pentru o cale ingusta. Proiectoarele noastre sunt intotdeauna alegerea potrivita.

Grundlicht.jpg

Siguranta si securitate maxima

Nivelul de lumina de baza reglabil al XLED Square / Wide și XLED CAM ofera orientare, siguranta si securitate in schimbul unui consum minim de energie. Panoul estompat ofera iluminare de baza care poate fi setata sa ramana aprinsa toată noaptea, precum si timp de 10 sau 30 de minute dupa ce a trecut timpul selectat.

Flat panel.jpg

O adevarata atractie

Rabatabil si pivotabil, designul plat al panoului de lumina ofera o ajustare maxima. Acest lucru face posibila definirea zonei exacte care trebuie iluminata. Ca rezultat, spatiile de orice fel pot fi iluminate precis si uniform. De asemenea, este posibil si iluminatul sus sau jos. Blocandu-se ferm in poziție, panoul LED ramane intotdeauna in pozitia aleasa.

Proiectoare pentru orice aplicatie

  • tot
  • Educatie
  • Sanatate & Ingrijire
  • Casa & Gradina
  • Ospitalitate
  • Industrie & Logistica
  • Birouri & Spatii de lucru
  • Parcare & Transport
  • Cladiri rezidentiale