bewegungsmelder-is-360-d-trio-decke.png bewegungsmelder-is-180-2-hauswand.png sensoren-ecksensor-an-gebäudeecke-montiert.png

Detectoare de miscare de la STEINEL

Organele senzoriale ale cladirilor moderne. Simplu de instalat pe perete, tavan sau pe colt.

Din ce in ce mai multi proprietari de locuinte folosesc senzori pentru a controla diverse functie in interiorul si in jurul caminuluisi, prin urmare, se bucura de aceasta comoditate si siguranta in plus. STEINEL a recunoscut acest semn al timpurilor moderne cu mult timp in urma si satisface cerintele clientilor cu solutii inovatoare de iluminat si senzori pentru cele mai diverse aplicatii. Instalarea simpla si functionarea usoara sunt, de asemenea, ingrediente decisive pentru succes - si baza pentru aplicasii impresionante care, atunci cand este necesar, depasesc pur si simplu aprinderea si stingerea luminii.

Mai multa siguranta, comoditate si eficienta energetica. Complet automat.

bewegungsmelder-is-180-2-haus.png bewegungsmelder-is-360-3-haus.png

Acasa in siguranta

Iluminatul inteligent care detecteaza automat miscarea, arata detalii demne de remarcat in lumina potrivita, lumineaza calea si poate proteja împotriva vizitatorilor nedoriti. Controlul iluminatului STEINEL face viata de zi cu zi mult mai convenabila si creste securitatea in propriii patru pereti. Si nu trebuie sa va mai ganditi la utilizarea energiei electrice intr-un mod eficient si durabil. Acesta reduce costurile de energie cu pana la 90%.

Asa functioneaza

bewegungsmelder-technologie-passiv-infrarot.png

Asa-numitul senzor PIR este inima tehnologiei senzorului cu infrarosu. Raspunde la caldura corporala a unei persoane, care este emisa sub formă de radiatii infrarosii. In acest fel, detecteaza miscarile persoanelor in zona sa de detectare si poate reactiona la acestea in consecinta. Modificarile radiatiei de caldura in infrarosu sunt transformate intr-un semnal electronic. Lumina este aprinsa prin acest semnal de comutare. Senzorii cu infrarosu pasiv de la STEINEL sunt poriviti pentru a fi folositi in interior si in exterior. Nu sunt afectate de vreme umeda si rece. Au o raza de pana la 20 de metri si, prin urmare, pot monitoriza in mod fiabil suprafetele mari - chiar si la înaltimi mari.

Ceea ce face detectoarele de miscare STEINEL atat de speciale

bewegungsmelder-ansprechhelligkeit-definieren.jpg

Reglarea nivelului de lumina

Puteti defini luminozitatea.

Prin intermediul unui cadran de control, puteti specifica la ce nivel de lumina ambientala este aprinsa lumina. Pentru a face acest lucru, setati intensitatea luminozitatii raspunsului intre 2 lux (noapte) si 2000 lux (zi) - si astfel evitati aprinderea inutila a luminii in timpul zilei. Indiferent daca este vorba de 5 secunde sau 15 minute - prin setarea timpului, puteti defini cat timp trebuie sa stea lumina aprinsa dupa detectarea miscarii.

bewegungsmelder-fresnel-linse.jpg

Tehnologie cu cea mai inalta calitate de detectie

Ce ar trebui sa stiti despre lentilele senzorului.

Utilizam diferite tipuri de lentile pentru senzorii nostri. Lentilele Fresnel cu un unghi de acoperire aproximativ de 180 ° sunt alcatuite din multe lentile individuale dispuse impreuna intr-un segment circular. O „fereastra de monitorizare” suplimentara aflata sub zona principală de detectare ofera securitate suplimentara. Multi-lentilele STEINEL seamana cu un ochi compus. Zona lor de detectare emisferica permite monitorizarea a tot ceea ce se afla intr-o zona de 360 ​​°. Pentru rezultate si mai bune, senzorii nostri sunt de asemenea echipati cu pana la trei senzori PIR.

bewegungsmelder-erfassungsbereich.jpg

Setarea zonei de detectare

Adaptati senzorul la proprietatea dvs.

Senzorii de la STEINEL pot fi reglati flexibil si se potrivesc aplicatiei datorita lentilelor care pot fi rotite si inclinate. Zona de detectie poate fi limitata exact folosind obturatoare incluse, care pot fi taiate individual la dimensiuni. In acest fel, de exemplu, proprietatea vecina sau strada invecinata poate fi mascata.

Lumina automata nu se opreste la usa din fata.

bewegungsmelder-rs-16-led-keller.png

Lumina exact cand ai nevoie.

Cu cosul de rufe la subrat, parasiti spalatoria, porniti de-a lungul coridorului cat mai repede posibil si apoi urcati scarile, cate doua trepte. Lumina te-a insotit pana la capat fara ca tu sa fii nevoit sa apesi vreun intrerupator. Detectorul de miscare STEINEL permite aprinderea automata a luminii si stingerea acesteia de indata ce parasesti incaperea. Simplitate in viata de zi cu zi- ideea noastra de tehnologie inteligenta.