ENET. Usor. Intotdeauna. De incredere. Cheia ta pentru casa inteligenta

Landingpage-enet.jpg

Cladirile pot fi acum modernizate si echipate cu tehnologie inteligenta SmartHome fara efort si fara murdarie sau lucrari noi de instalare complicate. Cooperarea producatorilor de top ofera acum platforma pentru automatizarea profesionala in cladirile existente. Cu eNet, instalatiile electrice existente pot fi actualizate in mod convenabil cu noi functii inteligente. Dispozitivele pot fi controlate de la distanta fie individual, fie in grup si de acasa sau de afara si despre. Cu noul sistem wireless bidirecțional de 868 MHz, instalațiile - cum ar fi iluminatul și rulourile - pot fi conectate inteligent. Senzorii de energie va permit sa inregistrati cata energie consumati. eNet va ofera o comoditate inteligenta, versatila, instalata rapid, actualizabila, eficienta din punct de vedere al energiei si de viitor.

Landingpage-eNet-Grafik.png

Sistemul eNet

Usor de instalat. Usor de folosit.

Toate actiunile si produsele capabile de eNet sunt integrate in sistem prin standardul wireless eNet. Serverul eNet este modulul wireless, camera de control șsi centrul inteligent al sistemului eNet. Configurare simpla prin tableta sau smartphone. eNet Mobile Gate face, de asemenea, sistemul foarte usor de utilizat prin intermediul aplicatiei.

Landingpage_eNET_Asset03a.png Landingpage_eNET_Asset03b.png Landingpage_eNET_Asset03c.png

Inceputul unei povesti importante.

Gama noastra eNet incepe cu un triumvirat de calibru. Noile proiectoare XLED PRO pentru iluminarea zonelor mari sau extrem de largi si sensIQ, un detector de miscare infrarosu care stabileste standarde in toate disciplinele, sunt precursorii unei game cuprinzătoare de produse STEINEL. In conexiune cu componentele eNet si produsele altor marci de calibru de top, a fost stabilit cursul viitorului.

Alianta eNet

Integram marci excelente si interconectam vastele lor capacitati. Fiecare componenta din sistemul nostru reflecta calitatea de top a brandului. eNet SMART HOME este in dezvoltare, oferind constant noi produse si functii. Inutil sa spunem, toate sunt compatibile intre ele. Acest lucru face ca sistemul sa fie unul de viitor.

enet-allianz-partner.png
enet-smart-home-anwendung-Landingpage_eNET.png

Individualizare si control de ultima generatie

Oricare dintre solutiile noastre o alegeti, o solutie SMART HOME eNet devine cu adevarat inteligenta doar cu serverul eNet. in acest fel, combinația dintre eNet Server, lampi existente, jaluzele, rulouri și copertine conectate prin intermediul sistemului SMART HOME eNet demonstreaza gama larga de aplicatii utile. Acest lucru face, de asemenea, usor să furnizati functii automate, cum ar fi scenarii, reguli "IF-THEN".