hochfrequenz-bewegungsmelder-ihf3d-erfassungsbereich_1.jpg hochfrequenz-bewegungsmelder-ihf3d-gewitter_1.jpg hochfrequenz-bewegungsmelder-ihf3d-katze.jpg

IHF 3D de la STEINEL cu tehnologie senzor de inalta frecventa

In sfarsit, fara declansari accidentale

IHF 3D, primul detector de miscare de inalta frecventa pentru exterior, este un salt cuantic tehnologic. Utilizarea tehnologiei inteligente de inalta frecventa pune capat declansarii inadvertente o data pentru totdeauna. ȘSi pisica vecinului sau alte animale ratacite lasa iHF 3D rece. Deoarece detectorul de miscare de inalta frecventa distinge cu incredere intre oameni si animale. La aceasta se adauga precizia, reglarea intuitiva a zonei de detectare. Pe scurt: inca o etapa reala. Si inca o data de la STEINEL.

Face ceea ce trebuie, acolo unde vrei tu.

Zona de detectie reglabila precis. Nu reactioneaza la trecerea masinilor sau a vecinilor, ci doar atunci cand cineva intra pe proprietate. Tehnologia inovatoare iHF 3D permite reglarea exacta a zonei de detectare in toate directiile. Directia de mers este imateriala: indiferent daca senzorul este abordat din lateral sau direct din fata - in zona de detectare, iHF 3D detecteaza fiabil orice miscare.Iata cateva exemple care arata modul in care zona de detectare poate fi ajustata pentru a se potrivi nevoilor individuale:
ihf-3d-variabler-erfassungsbereich-beispiele.png
fledermaus-hochfrequenz-technologie-ihf-3d.jpg

Ochii deschisi - primul senzor exterior care poate vedea cu urechile sale.

Principiul liliacului.

Desi inca numim iHF 3D un detector de miscare - de fapt nu are nimic in comun cu un model conventional. Deoarece utilizarea tehnologiei avansate de inalta frecventa s-a schimbat fundamental si a imbunatatit modul de functionare. Senzorul sau de inalta tehnologie emite unde de semnal intr-un mod similar cu modul in careo face un liliac. Acestea rasuna din imprejurimi si revin la iHF 3D. Daca este identificata o miscare relevanta in zona de detectie definita, aceasta se aprinde in mod fiabil.

Forma urmeaza functia

Setari perfecte. Direct pe suprafata.

ihf-3d-produktbild-awards.jpg

  • Reglaje explicate pe panou
  • Setare crepuscularitate
  • Raza de detectie ajustabila in 3 directii
  • Setare stay-ON time
  • Senzor iHF protejat in carcasa

ihf-3d-smartremote-anwendung.jpg

Smart Remote

Telecomanda Smart Remote pentru iHF 3D

Senzorii si lampile cu senzori STEINEL  sunt foarte usor de controlat prin telecomanda si aplicatia aferenta. Pentru aceasta, un smartphone sau o tableta este plasat pe telecomanda inteligenta si conectat prin Bluetooth. O interfata cu infrarosu permite comunicarea cu senzorii si lampile. Nu exista mai inteligent decat atat!