…

Pistoale tip tun cu aer cald STEINEL

Ideal pentru acoperisuri si pardoseli PVC

With hot air the work is easy to do. Precision, performance and reliability required. That's why demanding professionals rely on hot-air bar machines from STEINEL.

heissluft-stabgeraete-hg-2620-e-innenleben.png

Arta de a intelege caldura

Pentru uneltele cu aer cald, producerea de temperaturi ridicate este o necesitate; a fi mereu in controlul lor este o provocare. Pentru a obtine note de top la ambele provocari, STEINEL foloseste doar componente de inalta calitate, de lunga durata, dezvoltate de echipa sa de experti si le pune impreuna cu grija minutioasa. Aici clientii nostri beneficiaza de peste 30 de ani de experienta în dezvoltarea si fabricarea sculelor de aer cald pentru a le oferi un produs care a fost proiectat inteligent pana la ultimul detaliu, oferind caldura doar acolo unde este nevoie. 

Aplicatii posibile dintr-o privire.

heissluft-stabgeraete-andrueckrolle-anwendung_1.png

Pentru rezultate perfecte pe orice santier

Pistoalele tip tun cu aer cald STEIENL sunt alegerea ideala pentru sudura prin suprapunere a prelatelor si membranelor de acoperis. Lucrul cu prelatele la o temperatura de400 ° C până la 600 ° C și membranele de acoperiș la 450 ° C la 550 ° C cu debitul maxim de aer le face elastice si le sudeaza permanent. Pentru prelatele deteriorate acest tip de reparative este o solutie foarte rentabila. Deoarece cele mai multe prelate sunt confectionate din material termoplastic, acestea pot fi reparate cu susurinta cu aer cald - aplicatia ideala pentru suflantele cu aer cald fe la STEINEL.

Vedeta gamei noastre de suflante cu aer cald, potrivit pentru lucrul pe santiere, HG 2620 E are o scara larga de temperatura cuprinsa intre 50 ° C si 700 ° C si poate fi ajustata prin joystick in trepte de 10 grade. In combinatie cu un debit de aer de până la 500 l / min, este alegerea perfecta pentru toate aplicatiile de pe acoperis. HG 2420 E face, de asemenea, o figura excelentă pe orice santier, cu electronica sa robusta și bine protejată.

Accesorii practice sunt disponibile pentru ambele scule cu aer cald, cum ar fi cele mai importante doua duze unghiulare cu dimensiuni de 40 x 2 mm si 20 x 2 mm, precum si pentru role de presare din cauciuc si silicon. Acest lucru transforma chiar si cea mai grea misiune intr-o sarcina usor de indeplinit.

heissluft-stabgeraete-hg-2620-e-linoleum-schweissen.png

Etansarea termica a pardoselilor de linoleum

Podelele de linoleum au inceput se revina in ultimii ani. Demult ele erau folosite predominant pe pardoseli intens circulate sau folosite in scopuri speciale (de ex. spitale, clinici, cladire industraile, acum isi gasesc tot mai mult locul si in case. Designerii de interior au descoperit flexibilitatea acestui tip de podea, precum si multitudinea de stiluri. Pentru montatorii de pardoseli, acest lucru inseamna ca etansarea termica nu mai trebuie sa serveasca doar in scopuri practice in ceea ce priveste masurile de curatare si intretinere, ci trebuie sa raspunda si cerintelor estetice mai ridicate, cu imbinari extrem de inguste. Pentru a asigura acuratetea in aplicarea caldurii emanate si pentru a proteja linoleumul, am dezvoltat duze speciale de reductie care ofera rezultate perfecte si corecte in asociere cu baghetele de sudura pe care le oferim. Fiind atat de ergonomice de utilizat, suflantele cu aer cald tip tun va ajuta sa lipiti chiar si mari suprafete rapid si curat, fara efort.

heissluft-stabgeraete-hg-2620-e-planen-schweissen.png

Lipirea a fost ieri. Sudura este astazi

Prelatele trebuie sa reziste la cele mai dure conditii meteorologice si, de asemenea, expunerii la forte ridicate (de ex. de la franghii de tensionare). In trecut, lipirea acestora cu adeziv s-a dovedit a fi buna, dar nu perfecta. Pentru a raspunde acestei provocari intr-o calitate perfecta, STEINEL recomanda sudarea marginilor prelatelor. Pentru a face acest proces usor si ingrijit, am creat un set de scule potrivite pentru dvs. Pistolul nostru cu aer cald HG 2620 E, varful de gama, este de asemenea disponibil intr-un set practic cu valiza, doua duze unghiulare dintre cele mai utilizate si rola de presare. Acest lucru va ofera tot ce este necesar pentru sudarea prelatelor si foliilor de cate ori aveti nevoie. Pentru ca: profesionistii fac o echipa grozava cu o sudura rezistenta.

Aplicatii practice

Sudura podea linoleum cu HG 2620 E

zubehör-heissluft-stabgeräte-hg-scan-pro.jpg

Accesorii pentru suflante cu aer cald tip tun

Lucrul cu aer cald nu poate avea succes decat cu accesoriile potrivite.

Precizia este extrem de importanta pentru un lucru bine facut. Prea multa caldura sau o îmbinare neingrijita poate strica intreaga piesa de lucru. Acesta este motivul pentru care furnizam accesorii potrivite pentru orice situatie. De la o gamă larga de duze ( late, inguste, de reductive, de sudura) si diverse sarme de sudare pana la tuburi, raclete, role si scanerul inovator de temperatura pentru a lucra in siguranta cu materiale care sunt deosebit de sensibile la temperaturi ridicate. Acest lucru face ca fiecare dintre suflantele noastre cu aer cald sa fie cu adevarat polivalente. Acesta este modul nostru de a garanta un mediu de lucru si mai placut.