sportarena-schweden.jpg

Control de iluminare eficient din punct de vedere energetic

Climate Hus Arena Växjö, Sweden

Södra Climate Hus din Växjö, Suedia, este primul centru de tenis de interior din lume construit din cherestea si respectând standardul recunoscut international „Casa pasiva”. Deschis in august 2012, centrul de tenis de interior nu numai ca ofera facilitati de antrenament ultra-moderne, ci este si un mediu care deschide calea in automatizarea cladirilor eficiente din punct de vedere energetic.

arena-innen-schweden.jpg

Conceptul de iluminare din Climate Hus Arena reflecta cerintele exigente privind gestionarea eficienta a energiei  Cerinta a fost aceea de a oferi o iluminare optima pentru cele patru terenuri de tenis, precum si de iluminat la cerere si de economisire a energiei pentru alte zone, cum ar fi sali de conferinte, birouri, coridoare si pasaje. Toate dispozitivele instalate urmau sa fie integrate de KNX in conceptul de automatizare generala a cladirii.

Produse utilizate

arena-konferenzraum-schweden.jpg

Pentru a evita orice complicatie in a raspunde acestor cerinte, Bravida, compania de instalare contractata de la Växjö, a optat pentru detectoare de prezenta din gama Steinel Professional Control PRO.