energiehaus_berlin_aussen_seitlich.png

Locuinta auto-suficienta in energie

Energy-Plus house, Berlin

Sponsorizat de guvernul german, proiectul pilot a fost lansat la inceputul anului 2012. Acesta urma sa demonstreze moduri noi si orientative de a trai intr-o casa eficienta din punct de vedere energetic, neutra de carbon, fara a renunta la confort. Designul structural particular al cladirii si utilizarea diferitelor surse de energie regenerative il laaă cu un surplus de energie. Aceasta a fost folosita pentru reincarcarea vehiculelor electrice.

energiehaus_berlin_aussen_frontal.png

Detectoarele inovatoare de prezențta de la STEINEL PROFESSIONAL ofera o iluminare automata si cu senzor in Efficiency House Plus. Senzorul Quattro IR din gama de detector de prezenta Control PRO a fost ales pentru proiect. Ca urmare a calitatilor sale de detectare si a sistemului de senzori de rezolutie inalta, detecteaza in mod fiabil chiar si cea mai mica miscare cu o precizie absoluta. Lumina se aprinde automat doar intr-o anumita zona atunci cand detectorul identifica ca este utilizat de catre ocupantii casei si este necesara de fapt lumina.

Produse utilizate

energiehaus_berlin_innen.png

IR Quattro utilizeaza tehnologia infrarosu pasiv pentru a identifica miscarea in incapere. Percepe caldura radiata de corpul uman, transforma aceasta intr-un semnal de comutare si aprinde lumina. Zona de detectare se potriveste cu forma tipica a camerei.

Cu sistemul ssu de senzori extrem de perceptiv, IR Quattro are o raza de detectare a prezentei de 16 mp. si chiar observa cand cineva tasteaza pe o tastatura. Ca si in cazul tuturor modelelor IR Quattro de la STEINEL PROFESSIONAL, IR Quattro are si un obiectiv patrat. Aceasta ofera o zona de detectare cu forma tipica a camerei, ceea ce inseamna ca nu se trece cu vederea absolut nimic. Fiecare ultim centimetru al unei camere este acoperit fara pete oarbe.