buerogebaeude-goch-deutschland.png

Mediu de lucru modern, eficient din punct de vedere energetic

Goch office building, Germany

Apartinand unei foste cazarme, cladirea de la gara din Goch a fost complet renovata si transformata pentru uz comercial in 2012/2013. Pe o suprafata de 2.200 mp, ofera spatii de birou spatioase si moderne, cu o atmosfera luminoasa, prietenoasa, pe 5 etaje. Un sistem de automatizare a cladirilor KNX are grija de controlul tuturor functiilor cheie ale cladirii cu eficienta energetica maxima.

buerogebaeude-goch-deutschland-flur.png

Infunctie de punctul de utilizare si sarcina de detectare, au fost instalate diverse detectoare KNX de la STEINEL PROFESSIONAL pentru a asigura controlul automat al iluminatului central. Sistemele de iluminare conectate la acesta pot fi pornite si oprite din nou in functie de utilizare. Orice lumina disponibila este luata in considerare.

Produse utilizate

buerogebaeude-goch-deutschland-buero.png

Senzorul dedicat coridorului DUAL HF KNX a fost instalat pe coridoare si pasaje. IR Quattro HD KNX, IR Quattro KNX, precum si IR Quattro SLIM KNX sunt utilizate pentru detectarea persoanelor angajate in activitati statice in birouri si sali de conferinte. Capabil sa pătrunda prin obiecte, HF 360 KNX este detectorul ideal in toaletele si instalatiile sanitare. SensIQ S KNX a fost folosit la exterior.