schulgebaude-frankreich-aussen.png

Scoala viitorului

Lycée Sud Clisson school building, France

Cladirea ultra-moderna Energy-Plus a noului liceu cu internat afiliat din Clisson / Franța a fost finalizata in octombrie 2013 pentru 600 de studenti. Designul structural specific al cladirii ii permite sa producă mai multa energie decat are nevoie. Recuperarea caldurii si utilizarea energiei solare si eoliene genereaza energia necesara. Gestionarea inteligenta a luminii de la STEINEL PROFESSIONAL asigură o iluminare eficienta.

schulgebaeude-frankreich-innen.jpg

In calitate de lider inovational si tehnologic in controlul inteligent al iluminatului, STEINEL PROFESSIONAL ofera senzorul potrivit pentru orice aplicatie. Planificarea atenta in colaborare cu departamentul de proiect de la STEINEL France a produs un rezultat perfect la care toata lumea a fost de acord. Au fost alese detectoarele de prezenta pentru a detecta chiar si cea mai mica miscare in salile de clasa, facilitati mari ale salii, sali de conferinte si WC-uri. In schimb, camerele mai mici erau dotate cu detectoare de miscare.

Produse utilizate

schulgebaeude-frankreich-bibliothek.jpg

Detectorul de prezenta IR Quattro DIM a fost ales pentru salile de clasa. In salile mai mari si salile de conferinte, proiectantii au ales detectorul de prezenta IR Quattro HD DIM de inalta rezolutie, care este capabil sa identifice prezenta umana pe o suprafata de 64 mp. pe senzor. Detectorul de miscare IS D 360 a fost utilizat in incaperile mai mici, detectorul de miscare IS 2180-5 fiind montat in casa scarii. Avand in vedere avantajele specifice ale tehnologiei de inalta frecventa, detectorul de miscare HF 360 a fost selectat pentru controlul automat al luminii toalete.