gewerbehaus-schweiz-aussen.png

Controlul iluminatului pe coridoare si pasaje

Täfernhof commercial building, Switzerland

Centrul de afaceri Täfernhof a fost construit la Baden-Dättwil in Elvetia in 2015. Distribuite pe 5 etaje, acestea ofera 14.000 mp. de spatiu comercial de ultima ora pentru practici medicale, furnizori de servicii si pentru companii tehnice. Cerinta a fost instalarea unui sistem de automatizare a cladirilor KNX, astfel incat toate functiile cheie ale cladirii sa poata fi controlate eficient din punct de vedere energetic. Iluminarea pe coridoarele publice este controlata automat in functie de utilizare si lumina de zi prin intermediul detectoarelor KNX de la STEINEL PROFESSIONAL.

gewerbehaus-schweiz-innen.png

Senzorul de coridor dedicat Dual HF KNX care a fost instalat are o zona de detectare orientata in special catre arhitectura ingusta si lunga a acestor spații. Detectoarele KNX de la STEINEL PROFESSIONAL sunt deosebit de usor de instalat si configurat. Toate setarile pot fi facute si schimbate prin intermediul software-ului ETS sau direct prin panou sau telefon inteligent. Drept urmare, modificari minore pot fi usor efectuate de catre tehnicienii de servicii de construcții - economisind timp si bani.

Produse utilizate

gewerbehaus-schweiz-flur.png

Senzorul de coridor de inalta frecventa Dual HF KNX este ideal pentru pasaje si coridoare lungi. Patru canale de iluminare si HVAC pot fi controlate prin intermediul interfetei BUS digitale. Tehnologia DUAL HF pentru detectarea miscari in doua directii asigura detectarea radiala independent de temperatura pe o distanta de pana la 20 m.