tema-park-istanbul-vogelperspektive.png

Locuinta inovatoare

TEMA Park, Istanbul

Completat in 2016, Parcul TEMA este sinonim cu un sentiment nou de viata si stil de viata acasa, cu o infrastructura moderna, acces usor si standard ridicat de securitate. Incorporate in spații verzi extinse si înconjurate de facilitati de agrement si sport, rezidentii TEMA Park locuiesc pe o suprafata de 380.000 mp. in 4.000 de apartamente moderne raspandite pe mai multe cladiri. Utilizate doar sporadic, coridoarele care duceau la apartamente trebuiau prevazute cu un control automat al iluminarii, pentru a evita risipirea de energie fiind aprinsa tot timpul.

tema-park-istanbul-flur.png

Peste 2.600 de senzori dedicati coridorului IS 345 de la STEINEL PROFESSIONAL au fost instalati in acest scop in diferitele cladiri rezidentiale ale parcului TEMA. Acestea ofera o lumina eficienta din punct de vedere energetic, precum si un plus de confort si securitate. IS 345 are o abordare deosebit de lunga pentru detectarea orientata a miscarilor pe coridoarele lungi. Lumina este aprinsa atunci cand este nevoie de oricine utilizeaza un coridor. Si automat din nou OFF, atunci cand nu mai este necesar. Asta economiseste energie si bani.

Produse utilizate

tema-park-istanbul-eingangsbereich.png

Detectorul de miscare infrarosu IS 345 pentru interior si exterior este ideal pentru pasaje, coridoare si spatii utilizate frecvent, cu o zona de detectare de 12 x 4 m (radial) si 20 x 4 m (tangential) si un compartiment terminal mare pentru o instalare usoara. IS 345 vine, de asemenea, cu un releu puternic pentru capacitati mari de comutare.