…

Solutii inteligente pentru Health & Care

Este vorba despre individ. Nu despre tehnologie. Solutii pentru ingrijirea pacientilor.

Ideea din spate
Mai mult timp pentru factorul uman. Facilitarea muncii pentru personalul de asistenta medicala interna si oferirea de ajutor special pentru cei care au nevoie de ingrijire.

In timp ce speranta de viata in societatea noastra creste, rata natalitatii scade de ani de zile. Aceasta inseamna ca in viitor vor fi din ce in ce mai multi oameni in varsta si tot mai putini tineri care sa aiba grija de ei. Aceasta schimbare demografica va avea, de asemenea, un impact asupra sectorului de ingrijire. Va fi nevoie de mult mai mult personal de asistenta medicala, atat in ​​sectorul intern, cat si in cel extern. Acest lucru poate duce la lipsuri si calitate scazuta in ingrijirea medicala.

Indiferent daca este acasa sau in unitati de ingrijire - solutiile tehnice inteligente ajuta personalul de asistenta medicala, ajutandu-le sa le usureze volumul de lucru in rutina de ingrijire de zi cu zi.


 • In ultimii 20 de ani, numarul unitatilor de ingrijire interna a crescut cu putin sub 60%, pana la 14.480
 • Procentul persoanelor care au nevoie de ingrijire creste de la aproximativ 11% in grupa de varsta de peste 75 de ani la aproximativ 71% in rândul celor peste 90 de ani.
 • Potrivit unei previziuni a Oficiului Federal de Statistica al Germaniei, in Germania vor exista aproximativ 4,53 milioane de persoane care au nevoie de ingrijire in 2060.

Sprijin pentru echipa de ingrijire. Asistenta digitala pentru asistenti.

In vremuri de personal putin si lipsa de lucratori calificati, orice ajutor in sectorul ingrijirii este binevenit. Deoarece uneori, doar un singur asistent in căminele de batrani este responsabil pentru pana la 60 de persoane care au nevoie de ingrijire in timpul noptii. Cum pot fi ingrijiti si ingrijiti in mod corespunzator toti locuitorii? Bine sa stiu unde totul este in regula. Cu o imagine exacta a sectiei, personalul poate acorda ajutor oriunde este nevoie.

Stationärer Bereich.png

Ajutam oamenii sa traiasca in continuare in propriile locuinte si sa reducem munca personalului de asistenta medicala internata.

Hendrik Beinke, Business Development Manager Health & Care

Ingrijirea necesita apropiere. Si un senzor cu tehnologie fina.

Messwerte_EN_neu1.png

Tehnologia senzorului ca un ochi atent

Tehnologia inteligenta poate ajuta personalul de ingrijire din sectie sa faca fata rutinei lor de zi cu zi de asistenta medicala si sa ofere pacientilor cea mai buna atentie posibila. Noile variabile de masurare relevante pentru Ingrijire devin constatate printr-o combinatie de senzori avansati. Senzorii identifica prezenta si activitatea unui pacient, le simte vitalitatea, furnizeaza informatii despre starea lor de igiena, creeaza medii confortabile si identifica anomalii. Aceasta inseamna ca personalul de asistenta medicala poate raspunde rapid in caz de urgenta.

Aveti grija de un sentiment mai bun de bunastare - asistat digital

…
Tablet_healthcare.jpg

Vedere de ansamblu.

O solutie software reuneste datele colectate de senzor si le afiseaaă pe un tablou de bord intr-o forma clar structurata. Acest lucru ofera personalului de Ingrijire o privire de ansamblu asupra tuturor camerelor din sectie. in acelasi timp, datele pot fi afisate pentru fiecare camera a pacientului. Personalul de ingrijire medicala este informat in permanenta cu privire la starea pacientilor si poate lua masuri specifice ori de cate ori este necesar.

60

In medie, un asistent este responsabil de pana la 60 de persoane care au nevoie de ingrijire pe timpul noptii.

200%

In perioada 2009 - 2050, numarul de persoane care vor avea nevoie de ingrijire, in Germania aproape se va dubla,

3.4Mio.

In Germania sunt cca. 3,4 milioane de persoane care au nevoie de ingrijiri. Putin sub 25% beneficiaza de ingrijire permanenta.

Health_Bereichswechsel.jpg

Ramai independent si continua sa locuiesti acasa.

Tehnologia inteligenta permite persoanelor in varsta sa ramana in mediul familial mai mult timp sau ajuta personalul de ingrijire medicala in rutina de ingrijire de zi cu zi. Aici combinatia de senzori avansati ajuta la constatarea de noi variabile relevante de masurare.

Fiecare facilitate este diferita. Suntem pregatiti pentru asta.

Alte aplicatii

 • tot
 • Casa & Gradina
 • Cladiri rezidentiale
 • Parcare & Transport
 • Industrie & Logistica
 • Birouri & Spatii de lucru
 • Educatie
 • Ospitalitate
 • Sanatate & Ingrijire