smart-home-smart-friends-frau-mit-tablet.jpg

Smart Home de la un brand de top

Smart Friends - pentru casa ta inteligenta!

80 produse - 4 branduri - 1 sistem
Controleaza toate partile locuintei
Functionare prin aplicatie de acasa si de departe
Opțiunea de control vocal prin Alexa
Instalare simpla
Poate fi modernizat in orice mod cu alte produse Smart Friends

smart-home-smart-friends-box.png

Smart Friends Box

Un singur sistem si o singura aplicatie - asa functioneaza!

Caseta Smart Friends este interfata centrala a conceptului Smart Friends. Aceasta este integrata in reteaua locala existenta prin intermediul cablului de retea. Boxul este accesat printr-o aplicatie pentru smartphone-uri si tablete cu un sistem de operare iOS sau Android. Insasi cutia trimite semnalul catre produsele conectate - numite si actiuni - si declanaeaza orice actiuni alese.

strahler-xled-home-2-moodbild.jpg

Produse Smart Friends de la STEINEL

Detectoare de miscare si lampi cu senzori pentru exterior

Lumina controlata de senzori nu este numai convenabila, ci economiseste si energie. Smart Friends va permite, de asemenea, sa folositi detectoare de miscare pentru a porni automat iluminatul interior decorativ. Nivelul de lumina ambientala masurat poate fi utilizat si pentru alte aplicatii, cum ar fi controlul obloanelor.  Iluminarea exterioara automata, ofera confort si imbunatateste siguranaa si securitatea. Cu Smart Friends puteti crea grupuri interconectate de lampi comutate de senzori, proiectoare cu ​​senzor sau detectoare de miscare.

Smart Friends products from STEINEL

Iluminat pentru interior

Instrumentarea inteligenta a iluminatului creeaza atmosfera potrivita, oferind in acelasi timp un factor de descurajare mai mare pentru intrusi, simuland ca cineva este acasa. Smart Friends va permite sa va folositi lampile prin aplicatie si sa va realizati propriile setari pentru iluminat.

 

ControleazA totul prin voce?

Alexa si Smart Friends fac posibil!

smart-home-smart-friends-alexa-und-handy.jpg

Ce aveti nevoie: un produs Amazon Echo si sistemul nostru Smart Friends, cu functionalitate RemoteHome activata. „Smart-Skill Smart Friends” este adaugat pur si simplu la sistemul de comanda vocala Amazon Echo, prin aplicatie, pentru a va oferi confortul dispozitivelor de control si a scenariilor de iluminare prin comanda vocala. Inutil sa spun, procesele automatizate din casa inteligenta continua sa functioneze normal.


Patru parteneri puternici!

Smart Friends uneste.

smart-home-smart friends-logo ready for.png

O promisiune de compatibilitate care poate fi recunoscuta instantaneu. Eticheta „Ready for Smart Friends” indica produse din cele patru nume de marca care pot fi interconectate cu Smart Friends.