Steinel Stories – Let us introduce ourselves. 

These are our Steinel stories, faces and stories from our everyday lives - across all business areas, teams and topics. We rise to current challenges, get involved, rock the business world and orient ourselves uncompromisingly to our projects and products. This so that we can offer our customers the highest quality and reliability, because our employees are the basis for a successful and joyful cooperation! 

  • oem-solutions-stories-mbassi.png
    Michele Bassi, Sales Manager DACH
    in lumea afacerilor de astazi este important sa aratam flexibilitate si sa urmam cai inovatoare. In termeni concreți, asta inseamna ca deschid canale alternative de vanzari pentru a prezenta portofoliul nostru de servicii contactelor mele intr-un mod digital. Digitalizarea ai vanzarea sociala nu a fost un cuvant strain pentru mine, dar utilizarea lor activa a fost o provocare. Datorita marelui webinar organizat de Swissmem, merg in viitor mai puternic. Pur si simplu este nevoie de diferite canale pentru ca clientii nostri sa gaseasca partenerul potrivit!
  • oem-solutions-stories-pgiordano2.png
    Petra Giordano, Sales Assistant
    In calitate de mama a doi copii, apreciez cu adevarat faptul ca pot asuma mai multe sarcini interesante si provocatoare la Steinel Solutions, cu norma part-time. In 2013 am început cu un volum de munca cu norma intreaga la Steinel Solutions si l-am redus doar mai tarziu. De aceea, rolul meu s-a schimbat si reinnoit constant in ultimii ani - cred ca este grozav! Ma simt parte a echipei si imi place sa vin la munca.