…

Novus - Specialistul in capsatoare

Rapid. Puternic. Durabil.

Tehnologie de fixare Novus - „Ne-am angajat sa cream produse care sa ii ajute pe oameni sa-si atinga obiectivul cu usurinta. De aceea, produsele noastre sunt nu numai extrem de functionale, dar si usoare si sigure de operat. Vrem sa va acceleram procesul de lucru si sa va sustinem munca experta si precisa cu cele mai bune instrumente posibile. Etalonul nostru: sa oferim dispozitivul perfect pentru fiecare sarcina. Pentru comerciantii profesionisti, entuziastii ambitiosi ai bricolajului si expertii in bricolaj. "

Repere

Sortiment capsatoare Novus

Novus_J-29_Detail_Distanzanschlag.jpg

Utilizabil universal.

Flexibil si creativ. Capsatoarele manuale functioneaza mecanic si, prin urmare, pot fi utilizate foarte flexibil. Toate capsatoarele noastre manuale functionreaza cu capse de sarma fina tip A de tip 53, dar multe dintre ele si cu capse de sarma plata tip D 53. Prin urmare, pot fi utilizate universal pe o mare varietate de materiale. Functiile utile faciliteaza munca. De exemplu, ajustarea fortei de impact pentru lucrul cu lemn moale si tare.

Novus_Hammertacker_Vordach_046.jpg

Abordare extrem de rapida si usoara

Capsatoarele ciocan sunt rapide! Aceste unelte, de asemenea, cunoscute sub numele de capsatoare ciocan, sunt folosite excat cum le spune si numele. Capsatoarele ciocan sunt o alegere buna ori de cate ori sunt necesare cantitati mari si viteze mari de lucru, iar precizia este mai putin importanta. Sunt adecvate in special pentru extensii de acoperis si pentru lucrari similare, cum ar fi fixarea sindrilelor de acoperis, a bitumului sau acoperire cu folie.


J-155_Anwendungsbild_Polsterei.jpg

Capsare fara efort

Capsatoarele electrice pot bate cantități mari intr-un timp scurt, fara niciun efort. Acestea permit o prindere puternica, sunt potrivite pentru lucrari de amploare si va protejeaza articulatiile. Pistolele electrice cu capse sunt ideale pentru utilizarea obisnuita, universala - in special in gradina. Confortul si siguranta sunt in centrul dezvoltării produselor noastre.

Novus_J_214_EA_Akkutacker_Polster.jpg

Capseaza oriunde fara efort.

Pistoalele cu capse fara fir sunt capsatoare electrice fara cablu. Datorita unei baterii puternice, detasabile, de ioni de litiu, va puteti bucura de avantajele unui pistol electric cu capse chiar si in locuri unde nu exista prize de curent. Pistolele cu capse fara fir sunt ideale pentru sarcini de lucru medii care necesita un nivel ridicat de mobilitate si flexibilitate.

Novus_J-328_EC_seite.jpg

Capseaza puternic si profesional, fara pauza

Capsatoarele pneumatice sunt puternice si rapide! Designul lor le ofera avantajul vitezei si al puterii in comparatie cu capsatoarele electrice sau cele manuale. Munca este absolut fara efort si fara recul. Sunt perfecte pentru cantitati mari si pentru fixare sigura. Deoarece este necesar un compresor extern pentru functionare, capsatoarele pneumatice pot fi utilizate doar cu mobilitate limitata.

…

Do it yourself.

Pune-ti in practica ideile creative cu Novus

Clesti de nituit Novus

Novus_Nietzangen_Anwendungen_035.jpg

Conexiune permanenta. Chiar si cu acces unilateral.

Tehnologia de nituire este utilizata oriunde este necesar un tip fiabil de fixare, iar substratul sau materialul este accesibil numai dintr-o parte. Nituirea este o tehnica de fixare profesionala in care doua piese de lucru sunt unite permanent. Novus ofera clesti de nituit pentru atelierul de uz casnic chiar si pentru utilizare profesionala. Caracteristici precum capul pivotant rotativ la 360 ° faciliteaza functionarea.

Novus_Nietzangen_Anwendungen_539_N120.jpg

Patrunde usor in foaia de metal

Cu ajutorul clestilor nostri cu otel pentru nituri oarbe, introducerea unui fir intr-o piesa de lucru este usoara, chiar si atunci cand accesul este posibil doar dintr-o parte. Aceasta inseamna ca putețt atasa semne direct, de exemplu. Pistolele pentru nituri Novus pentru material de nituire sunt proiectate pentru o munca simpla, precisa si rapida in atelier sau in aplicatii de bricolaj.