R-Serie-Desktop_1.jpg

Seria RS PRO Connect R

Lampa cu senzor 4.0

Cel mai inteligent sistem de lampi cu senzori din prezent combina iluminatul optim cu instalarea extrem de usoara si conectivitatea wireless. Functiile, cum ar fi nivelul de lumina de baza, lumina de fundal, nivelul principal de lumina, precum si lumina optionala de urgenta si 2 forme in 3 dimensiuni, concepute pentru multe aplicatii, multumesc electricienii si proiectantii deopotriva

eNET-smart-home.jpg

Sistemul eNet

Usor de instalat. Usor de folosit.

Noul senzor STEINEL comuta. Fie cu cablu cu 2 fire sau 3 fire, pentru cladiri existente sau noi. eNet va ofera o comoditate inteligenta, versatila, rapida, actualizabila, eficienta din punct de vedere energetic si durabila. Cladirile pot fi acum modernizate si echipate cu tehnologie inteligenta SmartHome fara efort si dotate cu functii noi adaugate. In legatura cu componentele eNet si produsele altor marci de top calibru, a fost stabilit cursul viitorului.

Praesenzschalter-IR-180-universal-Produkt_3.png

Comuta catre mai bine!

Noul senzor STEINEL comuta. Fie cu cablu cu 2 fire sau 3 fire, pentru cladiri existente sau noi.


iStock-854972688.jpg

True Presence®

Primul detector de prezenta adevarat.

Bine ati venit in noua era in construirea tehnologiei senzorilor! Tehnologia revolutionara True Presence® se bazeaza pe masuratori ultra-sensibile de inalta frecventa si ofera informatii absolut fiabile despre prezenta sau absenta omului. Gama de senzori True Presence® impresioneaza prin design minimalist, precum si prin performante de detectare de inalta calitate.

klebepistole-gluepro400-produkt.png

Lipirea prin topire la cald pentru profesionisti. Rapid si precis.

STEINEL Professional GluePRO 400 LCD si GluePRO 300: Poate fi utilizat in toate domeniile, pentru nenumarate aplicatii.

praesenzmelder-hpd2-produkt.png

STEINEL a invatat senzorul sa numere oamenii.

HPD2 ofera cifrele pentru nenumarate aplicatii.

hochfrequenz-bewegungsmelder-ihf3d-erfassungsbereich_1.jpg hochfrequenz-bewegungsmelder-ihf3d-gewitter_1.jpg hochfrequenz-bewegungsmelder-ihf3d-katze_1.jpg

IHF 3D de la STEINEL cu tehnologie senzor de inalta frecventa

Uită tot ce stiat deja despre senzorii de exterior.

IHF 3D, primul detector de miscare de inalta frecventa pentru exterior, este un salt cuantic tehnologic. Utilizarea tehnologiei inteligente de inalta frecventa pune capat declansarii inadvertente o data pentru totdeauna. Puteti afla mai multe despre iHF 3D pe pagina noastra dedicata.

heissluftgebläse-hg2620_produkt-mit-model.jpg

Suflanta cu aer cald HG 2620 E

Pistol cu aer cald HG 2620 E. Pur si simplu performant. Pur si simplu mai bun. Pur si simplu pentru tine.

Noul pistol cu aer cald de clasa de referinta. Realizate impreuna cu montatorii de acoperisuri. Realizat pentru acoperisuri. Vei fi uimit. Convingeti-va singuri si participati la marea noastra campanie de testare. Obtineti toate detaliile pe pagina campaniei.


strahler-xledpro-anwendung.jpg strahler-xledpro-Ingenieur.jpg strahler-xledpro-detail-linsen.jpg

Iluminare perfecta, patrata sau dreptunghiulara

Am reinventat proiectorul de exterior pentru ca lumea nu este doar rotunda.

Noul concept din spatele XLED PRO Wide si Square face posibila pentru prima data furnizarea de iluminat de precizie pentru zonele patrate sau dreptunghiulare. Deoarece: diferite zone au nevoie de proiectoare diferite.

Produkt-Highlights

infrarot-sensorschalter-ir180-universal-produkt.jpg

Upgrade al clasirilor existente in cel mai scurt timp!

Fara palpaire, fara compromisuri: noul nostru intrerupator de senzor in infraroșu IR 180 UNIVERSAL in conectare cu 2 fire este o noutate mondiala reala si se prezinta ca o solutie de schimbare fiabila, rezistenta la viitor si universal pentru toate tipurile de lampi. Comutatorul inovator al senzorului infrarosu într-un design atractiv este instalat pur si simplu cu cabluri clasice cu 2 fire. Acest lucru permite modernizarea rapida si usoara a cladirilor existente la cele mai recente tehnologii. SuperCap integrat cu o putere de standby de 0 Watt garanteaza functionalitate perfecta în orice moment. Comutatorul cu senzor infraroșu IR 180 UNIVERSAL de la STEINEL - o idee inovatoare.

led-sensor-innenleuchte-rsproledq1-produktausschnitt.jpg

Iluminare omogena intr-un design extrem de subtire.

RS PRO LED Q1 este urmatorul produs de referinta in gama de lampi de interior LED cu senzor. Chiar de la începutul procesului de dezvoltare a devenit evident ca inginerii nostri vor stabili noi standarde in tehnologie si estetica. Telecomanda inteligenta va permite sa faceti toate setările de la podea. Parametrarea grupului (Setarea de la distanta a grupului) face munca usoara de a transmite aceste setari la toate celelalte lampi din acelasi grup fara fir. Acest lucru minimizeaza efortul implicat in punerea in functiune a corpurilor de iluminat. In afara de toata finetea tehnica, suntem deosebit de mandri de faptul ca RS PRO LED Q1 a castigat si Premiul Red Dot Design. Prin aceasta, am creat o iluminare perfectă in designul de ultima ora.

led-feuchtraumleuchte-rspro-5800-led-produktdetail.jpg

Control inteligent al iluminatului.

STEINEL prezinta corpul de iluminat avansat RS PRO 5800 LED. Dezvoltata pe un bus DALI, tehnologia swarm ofera o iluminare dinamica. Zilele sistemelor cu raspuns lent sunt acum la sfarsit. Puteti integra gama 5800 LED in LiveLink, cel mai avansat sistem de gestionare a iluminatului existent. Toate functiile si setarile sunt usor de selectat prin intermediul aplicatiei. Iluminarea inteligenta, de exemplu, poate fi asigurata in parcarile subterane si cu mai multe etaje, deoarece corpul de iluminat nu este nici macar afectat de umiditate. Rezistenta la impact la IK07 inseamna ca puteți utiliza gama in cele mai dificile conditii de mediu.

heissluftgeblaese-hg2620e-produkt.jpg

Arta de a intelege caldura.

Sudura, incalzirea termica, modelarea, indepartarea - aerul cald face incredibil de usor tot felul de aplicatii. Aplicatii  ce necesita precizie, performanta ridicata si fiabilitate. De aceea, profesionistii prefera suflantele de aer cald de tip tun de la STEINEL.
Am dezvoltat pistolul cu aer cald HG 2620 E care ofera 2300 W de putere pentru cei care nu se multumesc cu mai putin atunci cand vine vorba de performanta si precizie. Este controlat cu usurinta prin joystick in trepte de 10 ° C intre 50 - 700 ° C si are 4 setari de program care pot fi configurate pentru nevoile individuale. Motorul puternic fara perii ofera aparatului nostru o durata de viata de peste 10.000 de ore la o putere de presiune a aerului de 4.000 Pa. HG 2620 E este tovarasul sigur si de incredere pe orice santier. Pe scurt: cel mai bun generator de aer cald pe care l-am dezvoltat vreodata.

sensorguide-keyvisual.jpg

Ghidul senzorilor acum online!

Solutia potrivita pentru orice aplicatie.

Fie ca sunt coridoare lungi, scari in forma neregulata, birouri pentru o singura persoana sau deschise, WC-uri, toalete sau depozite: proprietatile comerciale vin cu multe situatii di provocari spatiale diferite. STEINEL dezvolta un control optim al iluminatului pentru fiecare dintre ele de peste 25 de ani.
Noul nostru ghid de senzori va duce in mod interactiv catre detectorul de midcare, detectorul de prezenta sau lumina cu comutare a senzorului. Si face acest lucru in doar cativa pasi simpli. Incearca-l pentru tine!

profi-bewegungsmelder-sortiment.png

Ne-am completat gama.

Acum nou. 100 de detectoare de miscare profesionale suplimentare.

Aici puteti afla mai multe despre noile noastre detectoare de miscare. 100 de senzori controlabili de la distanta in diverse forme si cu diverse tehnologii. Fie pentru KNX, DALI, DIM, COM1 sau COM2: aici veti gasi senzorul potrivit pentru orice aplicatie.

lichtmanagement-livelink-klassenraum.jpg

LiveLink

Managementul luminii, simplu revolutionar.

Prea complicat, consumator de timp, prea riscant, prea scump - multi electricieni sunt sceptici in ceea ce priveste sistemele de gestionare a iluminatului disponibile in comert, astfel incat de multe ori prefera sa le indeparteze cu totul. In acelasi timp, subiectul iluminatului inteligent devine din ce in ce mai mult un accent de interes general. Cererea de iluminat inteligent si, prin urmare, eficient din punct de vedere energetic este din ce in ce mai mare. Cei care doresc sa se adapteze si sa exploateze potentialul imens trebuie sa faca fata noilor cerinte ale clientilor si cerintelor pietei.

KNX-teaserbild-building-intelligence.png

Lumea vorbeste KNX

Senzorul KNX potrivit pentru orice cladire.

Instalatiile de succes KNX se gasesc in milioane de cladiri de pe glob. Cu cea mai mare gama de senzori din intreaga lume si patru tehnologii cu senzori, STEINEL ofera „organele senzoriale” pentru acest sistem.

thermowerkzeuge-heissluft.jpg

Scule cu aer cald de la STEINEL.

Arta de a intelege caldura.

Pentru uneltele cu aer cald, producerea de temperaturi ridicate este o necesitate; a fi mereu in controlul lor este o provocare. Pentru a obtine note de top la ambele provocari, STEINEL foloseste doar componente de inalta calitate, de lunga durata, dezvoltate de echipa sa de experti si le pune impreuna cu grija minutioasa. Aici clientii nostri beneficiaza de peste 30 de ani de experienta în dezvoltarea si fabricarea sculelor de aer cald pentru a le oferi un produs care a fost proiectat inteligent pana la ultimul detaliu, oferind caldura doar acolo unde este nevoie. 

start_teaser_referenzen_dubai.jpg start-teaser-referenzen-schule-aussen_1.jpg start-teaser-referenzen-schule-innen.jpg

Referinte

STEINEL produse utilizate

Lampile si senzorii Steinel se dovedesc zilnic in milioane de aplicatii. Proiectantii, arhitectii si electricienii din intreaga lume apreciaza fiabilitatea si calitatea produselor noastre.