Screenshot 2022-06-10 at 09.50.13 copy.jpg

Sisteme de iluminat în rețea pentru scări, parcări subterane și etajate: aceasta este ceea ce numim Connected Lighting. Luminile noastre LED controlate de senzori se aprind doar atunci când este cu adevărat necesar. Acest lucru economisește energie, reduce costurile de energie electrică și reduce emisiile de CO2. Pentru complexele rezidențiale, vă recomandăm seria R, special dezvoltată cu senzor de înaltă frecvență, iar pentru parcări, oferim seria 5100, un sistem inovator de iluminat care poate fi controlat cu ușurință prin intermediul aplicației mobile. 

De ce ar trebui să vă retehnologizați? Seria noastră R poate economisi până la 97% energie în casele scărilor și, astfel, poate reduce și costurile de electricitate. Acesta este rezultatul măsurătorilor actuale¹ într-unul dintre proiectele noastre. 

Așadar, merită și din punct de vedere economic o schimbare! 

04_Solutions_Technik_02_1.png.png

„Connected Lighting reprezintă un iluminat ecologic, care reduce costurile și reduce emisiile de CO2 prin consumul redus de energie.”

Martin Frechen, Managing Director
STL_Parking_Koeln_Slider-2_2.jpg.webp.jpg
04_Solutions_Technik_04.png.webp.png.jpg
04_Solutions_Technik_05.png.webp.png.jpg

Genial din punct de vedere ecologic

O comparație directă a valorilor CO2 arată că, corpul nostru de iluminat cu LED "RS PRO 5100 LED SC" are de departe cea mai mică amprentă ecologică. Emisiile corpului nostru de iluminat cu LED controlat de senzori sunt de 20 de ori mai mici decât în cazul unui tub fluorescent T8 convențional și economisesc peste 130 EUR de energie electrică pe corp de iluminat pe an. Dar și schimbarea de la un corp de iluminat led fără, la unul cu senzor, face o economie de CO2 de 141 kg pe an și o economie de costuri cu energia electrică de 63,30 €. Apropo: după doar 40 de zile de utilizare a „RS PRO 5100 LED SC” CO2 pentru producție a fost compensat!2

Pe scurt: Retehnologizarea merită!
_4.jpg
Sursă: Măsurătorile au fost efectuate în cartierul rezidențial "Rütihof" din Höngg prin intermediul partenerului de vânzări Nevalux. Măsurătorile au avut loc timp de 21 de zile pentru fiecare corp de iluminat vechi și nou.
Sursă: Analiza ciclului de viață al corpului de iluminat liniar CU LED-uri RS PRO 5001 de către Prof. Dr. Schmidt, Universitatea de Științe Aplicate din Pforzheim / Institutul INEC, confirmată de Carbotech