STEINEL

Compania Inventatorului

Suntem deschiși la perspective noi, gândim fără restricții și dezvoltăm lucruri care nu numai că arată calea, ci sunt și în interesul omului și al mediului.

De mai bine de 60 de ani, STEINEL inventeaza si dezvolta produse tehnologice care sunt cu mult inaintea timpului lor si cu siguranta pot schimba piete intregi. Aceasta traditie este astazi la fel de vie ca atunci. Solutii inovatoare in armonie cu nevoile umane. Pentru noi, STEINEL este un model pentru viitor cu o istorie. Ii spunem:
compania inventatorului.

Screenshot 2022-06-16 at 12.29.39.png


Noi, la STEINEL,
suntem inventatori.

Din 1959 am înregistrat peste 300 de brevete, design-uri și modele pentru invențiile noastre. Acestea au rezultat în peste 2500 de produse aparținând celor mai bune de acest gen. Unele chiar au revoluționat segmente întregi.

25ani

pe piata din Romania

913

proiecte finalizate cu succes in ultimii 5 ani

4981

de clienți mulțumiți

STL_Parking_Koeln_Desktop_Stage.jpg.jpeg

Proiectele noastre de referință

Suntem deschiși la noi perspective, gândim fără restricții și dezvoltăm lucruri care nu sunt doar în trend, ci și în interesul oamenilor și al mediului. Descoperiți proiectele noastre de referință și aflați cum pot fi utilizate lămpile inteligente într-un mod orientat spre viitor.

Daca ai si tu un proiect și ai nevoie de ajutorul unui specialist, nu ezita să ne contactezi.

01_Startseite_Modul_01_2.png_2.png

Lumină verde pentru viitor

Află și tu care sunt avantajele senzorilor de mișcare și al lămpilor inteligente de la Steinel față de lămpile tradiționale

Diviziile noastre de afaceri

R-SERIE-1.jpg

Lampi si senzori STEINEL

In calitate de lider in domeniul tehnologiei si inovatiei, furnizam tot ceea ce are legatura cu iluminatul automat si automatizarea cladirilor. De la produs, la software si servicii.

Bild+Carwrapping.png.jpg

Scule STEINEL

In calitate de lider de piata, oferim clientilor nostri suflante cu aer cald si pistoale de lipit cu adeziv cald, cu o gama larga de accesorii. Atat pentru profesionisti cat si pentru utilizatori casnici.

oem-solutions-start.jpg

Steinel OEM-Solutions

Partenerul dvs. one-stop-shop. Gama noastra de servicii ne permite sa cream solutii specifice clientilor care va vor inspira.