Steinel – Compania Inventatorului

Cu o ofertă impresionantă de produse tehnologice, Steinel inovează continuu de peste 60 de ani. Lumina este un aspect esențial pentru viața fiecăruia dintre noi și aici o vei găsi într-o multitudine de forme și moduri de obținere. Fiecare produs este menit să satisfacă nevoi umane specifice, în timp ce protejează mediul înconjurător. Produsele Steinel sunt sigure și eficiente și reușesc să schimbe perspective și direcții de acțiune prin performanța lor.


Produse inteligente adaptate nevoilor casei tale

Aici găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți dota interioare și exterioare la cel mai înalt nivel din perspectiva luminii asigurate. Gama de dispozitive este foarte vastă, tocmai din dorința de a satisface nevoile și cerințele fiecărui client care ne trece pragul:

Lămpi – ca element central al misiunii noastre, lămpile sunt prezente într-o multitudine de forme și modele. Sunt ajustate pentru scopuri specifice și asigură o funcționare la cele mai înalte standarde. Fiecare piesă în parte se bucură de tehnologie de ultimă generație care îi permite să atingă performanța maximă într-un timp foarte scurt. Fie că vorbim de variante pentru interior sau exterior, reflectoare, spoturi, cu cameră inclusă sau cu încărcare solară, îți garantăm că alegerea nu te va dezamăgi. 

Senzori – pentru a asigura o experiență completă, aducem lumină în viața ta într-un mod automat. Fiecare lampă pe care o propunem suportă atribuirea unui senzor care să îi determine activarea la momentul oportun. Acești senzori sunt responsabili de detectarea mișcării din spațiul acoperit și generează luminarea imediată a zonei cu ajutorul lămpilor la care este conectat. Această metodă este ideală în spațiile mari, cu trafic intens, dar și pentru anumite aplicații rezidențiale. 

Scule – vei găsi și numeroase dispozitive adiacente de care să te bucuri în proximitatea propriei locuințe. Pasionații de bricolaj sau cei care își doresc ca fiecare detaliu să fie pus la punct se vor bucura cel mai mult de selecția de suflante cu aer cald, pistoale de lipit sau batoane de lipire, pe care noi o punem la dispoziție.


Te bucuri de cele mai bune prețuri la toată categoria de lămpi și senzori

Indiferent care sunt solicitările tale, știi că la Steinel le satisfaci cu o investiție minimă. Am stabilit intervale de preț vaste, tocmai pentru a cuprinde cât mai multe categorii de buget. Așadar de fiecare dată când accesezi magazinul nostru, nu vei fi nevoit să te limitezi la un singur articol, din cauza unor piedici de ordin financiar.

Nu rata nici ofertele Steinel. Prețuri promoționale și reduceri de neratat te așteaptă. Dotează-ți casa într-un mod modern și inovativ și simplifică-ți semnificativ existența cu ajutorul lămpilor și accesoriilor aferente de cea mai bună calitate.


Comanzi simplu și rapid din magazinul online Steinel

Dacă te-ai convins că lămpile și senzorii Steinel sunt exact ceea ce tu ai nevoie pentru casa sau spațiile pe care le deții, nu mai rămâne decât să plasezi o comandă. Pentru cele care depășesc suma de 500 de lei, ai transport gratuit oriunde în țară, direct la ușă, în cel mai scurt timp posibil.