Lampi solare

6 Produse
Filtre active:

Lămpi solare

Dispozitive care înlocuiesc energia electrică cu cea a soarelui sunt din ce în ce mai multe, ceea ce reprezintă un lucru foarte bun nu doar pentru mediu, ci și pentru buget. Lămpile solare sunt cea mai economică metodă prin care se poate asigura iluminarea unui anumit spațiu. Acestea se încarcă pe timpul zile și se aprind automat la lăsarea întunericului, fiind o soluție foarte eficientă de utilizat la exterior, fie în spații rezidențiale, cât și în zone sau la clădiri publice.

Steinel propune o selecție impresionantă de astfel de lămpi solare, ajustate ca putere și rază de acțiune în funcție de scopul în care urmează să fie utilizate. 


Descoperă avantajele utilizării unei lămpi solare

Cu siguranță că principalul aspect diferențiator între o lampă solară și una obișnuită este modul de alimentare. Această tranziție te va ajuta să scapi de orice cost în această direcție și să te bucuri în același timp de calitatea ridicată specifică Steinel. Un astfel de dispozitiv atinge o performanță înaltă pe tot parcursul anului, nu doar vara, deci nu trebuie să îți faci griji din acest punct de vedere pentru că vei avea lumină 365 zile constant. În plus, pentru că nu necesită conectarea la o sursă independentă de energie, oferă maximă flexibilitate de amplasare. Sunt rezistente și durabile și pot fi utilizate în orice condiții meteo, fără a exista riscul să se deterioreze.


Alege dintre multiplele opțiuni Steinel

Diversitatea este și aici un factor diferențiator, dat fiind faptul că ai zeci de variante dintre care să te decizi la cea ideală pentru tine. Cu lumină caldă sau neutră, pot atinge o acoperire de până la 30 metri pătrați. Poți opta și pentru modele care au încorporat și senzor de mișcare, pentru o utilizare facilă la comandă. Sunt printre cele mai elegante dispozitive la care poți apela pentru a le monta pe pereții exteriori ai unei clădiri, în grădini și nu numai.


Faci economii și la achiziție, nu doar la utilizare

Faptul că aceste dispozitive nu necesită surse suplimentare de energie pentru a putea funcționa reprezintă un real avantaj. Acest lucru înseamnă că nu vei mai achita niciun cost pentru a le pune în funcțiune. În plus, la Steinel plătești cel mai bun preț de pe piață la aceste categorii de produse. Ai parte de promoții și reduceri excepționale care îți vor permite să te bucuri de performanța acestor corpuri de iluminat în schimbul unor sume mai mult decât accesibile. În plus, investiția este una pe termen foarte lung și se va amortiza în doar câteva luni de utilizare.


Comandă chiar acum o lampă solară și bucură-te de experiența unică asigurată de produsele Steinel

Nu mai sta pe gânduri și fă acum tranziția de la sursele de lumină convenționale, la unele mult mai benefice pentru tine și mediul înconjurător. Descoperă cum o astfel de alegere îți va schimba viața cu ajutorul lămpilor solare Steinel. Adaugă acum modelul preferat în coș, completează detaliile de livrare și așteaptă-te să ajungă la tine în cel mai scurt timp.