Clești de nituit Novus

Montarea unor elemente, amplasarea de corpuri, înșurubarea, toate necesită dispozitive special concepute în acest sens, care să diminueze efortul de lucru. Cleștii de nituit de la Steinel îndeplinesc cu succes aceste funcții dacă sunt utilizați împreună cu accesoriile potrivite. Ai la dispoziție mai multe variante dintre care să alegi în funcție de tipul de aplicație sau proiect pe care îl realizezi, astfel încât să îți faciliteze pe cât posibil munca.


Calitate și performanță garantate

Fiecare clește de nituit este realizat din materiale rezistente și adaptate activităților în cadrul cărora sunt utilizați, pentru a asigura durabilitate ridicată. Cele mai multe variante au corpul aparatului realizat și aluminiu și oțel, și mâner acoperit din cauciuc. În acest mod este asigurată forța necesară și o prindere cât mai sigură în mână, astfel încât să nu fie nevoie să exerciți prea multă presiune asupra dispozitivului. Au încorporate și rezervoare securizate pentru depozitarea niturilor, suporturi și dornuri filetate, chei de montaj, șuruburi de reglare pentru limitarea cursei și siguranță la mâner.


Utili în nenumărate aplicații

Cleștii de nituit își demonstrează utilitatea în raport cu majoritatea proiectelor de asamblare ce vizează materiale metalice, lemnoase, lambriu, placaj și alte elemente de amenajare interioară sau exterioară. Fie că e vorba de lucrări ocazionale sau de procese realizate cu regularitate de profesioniști, aceștia se vor dovedi a fi foarte eficienți. Pot fi utilizați cu o singură mână și garantează prindere rezistentă a materialelor asupra cărora acționează.


Descoperă modelele disponibile la Steinel

La Steinel vei găsi clești pentru nituri destinați atât uzului profesional, cât și variante ideale pentru munca de amator. Fiecare dintre aceștia este dotat cu toate elementele necesare pentru a garanta o folosire cât mai facilă și să favorizeze obținerea unor rezultate de calitate superioară, indiferent de natura proiectului.


Bucură-te de toate avantajele financiare

Deși este un dispozitiv indispensabil în lucrările de amenajare, asta nu înseamnă neapărat că trebuie să plătești sume exorbitante pentru cumpărarea lui. Cu Steinel te bucuri de cel mai bun raport calitate preț. În plus, intervalul în care se încadrează costurile este suficient de vast încât să cuprindă majoritatea categoriilor de buget. Astfel, nu vei fi nevoit să faci eforturi financiare mari pentru a-ți putea completa kitul de lucru. Oferte și promoții însemnate sunt active în marea majoritate a anului, ceea ce te va ajuta să îți cumperi ustensilele de care ai nevoie chiar și la jumătate de preț.


Comandă acum un clește de nituit profesional

Analizează foarte bine oferta și vezi care dintre cleștii disponibili este cel mai potrivit pentru munca pe care tu o prestezi. Adaugă-l în coș și completează formularul de comandă. Echipa noastră îți va prelua cererea și o va procesa în cel mai scurt timp posibil. Colaborăm cu firme de curierat rapid care garantează livrarea cât de repede se poate, în decurs de numai câteva zile. În plus, ai transport gratuit pentru orice comandă mai mare de 500 de lei, ceea ce este o ocazie ideală pentru a-ți achiziționa și toate accesoriile necesare.