Senzori crepusculari

5 Produse
Filtre active:

Senzori crepusculari

Sistemele de iluminat eficiente au nevoie de dispozitive încorporate care să le monitorizeze funcționarea și să le facă pe cât de practice posibil. Senzorii crepusculari sunt poate cei mai potriviți în acest sens, mai ales în raport cu acele corpuri care utilizează razele soarelui ca principală sursă de energie. Acestea depistează momentele de întuneric și de lumină, astfel încât declanșarea sistemului să se facă atunci când este nevoie și să stea în repaus în rest.


Descoperă tehnologia la un alt nivel

Dacă ai acces la dispozitive care să te scutească de anumite responsabilități, nu are sens să nu profiți de acest lucru. Senzorii crepusculari vor avea grijă în locul tău ca sistemele de iluminat să funcționeze la capacitate maximă. Cele care dispun de panouri solare se vor încărca complet în perioadele cu lumină naturală și se vor aprinde odată cu lăsarea întunericului. Cu alte cuvinte, acestea sunt responsabile de pornirea și oprirea luminii la momentele oportune.


Funcții inovative într-un dispozitiv compact și elegant

Nu este suficient să detecteze lumina, ci să o și măsoare în detaliu. De aceea au încorporate tehnologii de ultimă generație care pot să calculeze intensitatea imediat, din toate zonele de acțiune. În acest mod se determină exact gradul de luminozitate al camerei difuze, pentru a evita pe cât posibil orice eroare tehnică ce ar putea apărea. Sunt mecanisme menite să ușureze controlul sistemelor de iluminat și de aceea nu necesită control direct din partea ta. Odată efectuate setările exacte, ele vor funcționa automat mult timp, până la momentul la care decizi să faci o anumită modificare.


Prețuri foarte avantajoase raportat la calitatea oferită

Nu întotdeauna ceea ce este bun, util și eficient trebuie să impună un cost foarte ridicat. La Steinel te bucuri de cei mai performanți și inovativi senzori crepusculari în schimbul unor prețuri mai mult decât accesibile. Ne dorim ca din ce în ce mai multe persoane să cunoască avantajele pe care le propun astfel de dispozitive și să experimenteze o viață cu mai puține griji, guvernată de tehnologie. Ai parte de cel mai bun raport cost beneficii. Fiecare achiziție reprezintă o investiție pe termen lung, care își va păstra performanța chiar și după ani de utilizare intensivă. Senzorii sunt special concepuți în așa fel încât să reziste cu brio și în fața condițiilor nefavorabile, putând fi amplasați în exterior fără grija defectării.


Beneficiază de toate avantajele propuse de Steinel

Un lucru deloc de neglijat sunt cu siguranță promoțiile și reducerile care se organizează frecvent. În aceste perioade ai șansa să achiziționezi senzorii doriți chiar și la jumătate de preț, ceea ce nu poate să fie decât un foarte mare avantaj pe plan financiar. De asemenea, ești scutit de taxa de transport, când comanda ta depășește pragul minim de 500 de lei. La fel de important este și timpul redus de procesare și livrare. Alegând produsele Steinel, ai garanția faptului că te vei putea bucura de cele mai performante tehnologii în cel mai scurt timp.