Senzori de miscare

29 Produse
Filtre active:

Senzori de mișcare

Nu-i așa că ți-ai dorit ca măcar o dată să se aprindă lumina automat imediat ce calci pragul unei camere? Ei bine Steinel s-a asigurat că această dorință poate fi materializată de oricine, simplu și rapid, prin montarea unui senzor de mișcare. Aceste dispozitive nu doar că îți vor face viața mai ușoară și mai frumoasă, dar au și un rol de securitate foarte important. Reușesc să detecteze cele mai fine mișcări în spații de mare amploare, să declanșeze aprinderea luminii și să stopeze orice încercare de vandalism într-o zonă predispusă la astfel de acte.


Calitate și performanță la cel mai înalt nivel

Fiecare dintre senzorii disponibili aici sunt realizați în conformitate cu cele mai stricte standarde de producție. Carcasa este realizată din materiale dure și rezistente pentru a proteja în totalitate tehnologia care îi face să funcționeze. Funcțiile și sistemele încorporate sunt dintre cele mai moderne pentru a asigura o acțiune vigilentă, în orice condiție.

Senzorii detectori de mișcare au încorporate unde de infraroșu care interferează fiecare adiere neobișnuită, la un unghi de 360 de grade, pe distanțe și suprafețe ample, în funcție de modelul ales. 

Sunt ușor de montat pe orice tip de perete sau tavan și performează excelent, indiferent de zona de acțiune. Au sisteme de control încorporate care pot fi accesate prin intermediul unei telecomenzi cu Bluetooth pe care o vei primi în pachetul de comandă. Totul este mult mai simplu când ai tehnologia în mâinile tale și de partea ta.


Design inovativ

Dincolo de toate funcțiile pe care le îndeplinesc, dispozitivele Steinel se bucură și de un aspect foarte plăcut. Elegante și compacte, pot fi montate cu ușurință atât în interiorul, cât și în exteriorul clădirilor, fără să deranjeze vizual. Vin într-o gamă vastă de dimensiuni, forme și culori, astfel încât să îți fie foarte ușor să alegi varianta ideală. În plus, pot trece cu ușurință neobservate, fără să stârnească vreo bănuială că în interiorul casetei se ascunde un dispozitiv de securitate.


Nu rata super ofertele Steinel

Nu doar că facem eforturi constante pentru a asigura cele mai bune prețuri de pe piață, dar periodic se organizează sesiuni masive de reduceri și promoții. Acestea te vor ajuta să îți achiziționezi articolul preferat chiar și la jumătate de preț. Fii mereu pe fază și profită de aceste oportunități pentru a-ți dota casa sau orice altă clădire la cel mai înalt nivel de performanță.


Comandă chiar acum un senzor Steinel și descoperă cum îți îmbunătățește semnificativ viața

Nu mai sta pe gânduri și oferă-ți șansa de a experimenta tehnologia la adevărata ei valoare. Cumpără cu doar câteva click-uri unul dintre senzorii de mișcare Steinel, montează-l și observi instant diferențele. Noi ne vom ocupa de comanda ta prompt și o vom expedia către tine în cel mai scurt timp. În câteva zile, va ajunge direct la ușa ta, prin curier rapid. Iar dacă încă nu te-ai convins, ai și livrare gratuită, oriunde în țară, pentru toate comenzile de peste 500 de lei.