…

Lucrul cu aer cald.

Doar mai cald. Pur si simplu mai eficient.

Modern, ergonomic si cu o tehnologie superioara - aceasta este noua generatie de scule cu aer cald de la Steinel.

Scule cu aer cald - In calitate de pionieri ai tehnologiei aerului cald, lucram de zeci de ani la solutii inteligente de aparate care sunt utilizate de milioane de clienti multumiti. Cu noua generatie de suflante cu aer cald, nu numai ca am imbunatatit tehnologia si designul acestora, ci am fost atenti la cerintele specifice ale clientilor nostri in dezvoltarea produselor.

Noutati

Un aparat. Multiple posibilitati.

heissluft-stabgeraete-handwerker.png

Unelte cu aer cald STEINEL de tip tun.

Sudarea, contractarea termica, modelarea, indepartarea - aerul cald face incredibil de usor tot felul de lucrari. Lucrari care necesita precizie, performanta ridicata si fiabilitate. De aceea, profesionistii prefera unelte cu aer cald Steinel de tip tun.

heissluft-pistolengeraete-handwerker.png

Fara vertij, mai bun, pentru tine.

Pentru uneltele cu aer cald, producerea de temperaturi ridicate este o necesitate; a fi mereu in controlul lor este o provocare. Pentru a obtine note de top la ambele provocari, STEINEL foloseste doar componente de inalta calitate, de lunga durata, dezvoltate de echipa sa de experti si le pune impreuna cu grija minutioasa.

HL-2020-E-Kampagne-Motorrad-düse.jpg

Un aparat. Toate posibilitatile.

Descoperiti si mai multe posibilitati de utilizare in gospodariile private si aflati sfaturi si trucuri utile pentru profesionisti si pasionati de bricolaj in tutorialele noastre.

…

Ideal pentru mestesuguri si industrie.

Produsul nostru reprezentativ.

Pentru toti cei care se multumesc doar cu cel mai bun din punct de vedere al performantei si preciziei.