…

Recomandat de expertii în senzori

Senzorii de mișcare de la STEINEL. Calitate profesională pentru interior și exterior.

Senzor de miscare de la STEINEL distante de până la 20 m și înălțimi de montare de până la 4 m. Cu ajutorul senzorilor noștri, puteți detecta orice mișcare pe o suprafață de până la 1200 de metri pătrați. Game de detecție reglabile flexibil, senzori speciali cu culoar și opțiuni de montare pentru pereți, tavane și colțuri - detectoarele noastre de mișcare sunt potrivite pentru toate aplicațiile. Indiferent dacă sunt utilizate în interior sau în exterior, acestea sunt rapid de instalat și reglabile individual de pe podea prin Smart Remote.

Dacă este un senzor, este STEINEL!

Daniel+Werner_672x378.jpg

"Senzorii de mișcare STEINEL oferă exact ceea ce avem nevoie în fiecare zi - delimitarea simplă și rapidă a zonelor de detecție. Acest lucru ne economisește mult timp în timpul instalării."

Daniel Werner - Elektro Leinauer Konradshofen

Beneficiile tale cu senzorii de mișcare STEINEL

STL-12099-21_BWM_SLIDER_3_1440x960_2.jpg"

Setarea prin Smart Remote
Detectoarele de mișcare de la STEINEL pot fi setate și reglate convenabil de la sol folosind telecomanda inteligentă după instalare. Pur și simplu descărcați aplicația pe smartphone și conectați-o la produsul STEINEL.

5+Jahre+Garantie_alternatives+Bild_1.jpg"

Fiabil și funcțional
Funcționalitate excelentă, fiabilitate maximă: tehnologia senzorilor STEINEL este instalată de milioane de ori în întreaga lume. De peste 30 de ani, STEINEL produce soluții inteligente de senzori care sunt dezvoltate exclusiv în Europa. Cu o garanție a producătorului de 5 ani pentru toate produsele din gama Professional.

STL-12099-21_BWM_SLIDER_4_1440x960_2.jpg"

Modern si elegant
Design modern pentru arhitectura contemporană: tavanele și pereții întunecați și-au făcut intrarea în arhitectura modernă în ultimii ani. Din acest motiv, acum puteți obține senzorii nostri de mișcare si în negru.

STL-12099-21_PRAESENZ_SLIDER_1_1440x960_2.jpg"

Montare ușoară
Simplu și rapid montat. Designul sofisticat al detectoarelor de mișcare asigură puncte de conectare ușor accesibile, permițând instalarea rapidă.

STL-12099-21_BWM_SLIDER_2_1440x960_3.jpg"

Camp de detectie puternic si potrivire precisă
Fiecare aplicație are cerințe diferite dar noi avem răspunsul corect: cu o rază de acțiune de până la 20 m, cu înălțimi de montare de până la 4 m. Ideal pentru holuri și coridoare și pentru suprafețe de până la 1200 mp.

STL-12099-21_PRAESENZ_SENSORGUIDE_1440x960_2.jpg

Tehnologia de senzori potrivita pentru aplicația dvs. Noul Ghid de senzori STEINEL.

Fie pentru interior sau exterior - în calitate de producător de top în domeniul tehnologiei senzorilor, avem soluția optimă pentru fiecare aplicație. În Ghidul nostru de senzori, vă arătăm tot ce trebuie să știți despre utilizarea corectă a detectoarelor de mișcare. Acest lucru vă va ajuta să găsiți senzorul ideal pentru cerințele dumneavoastră în cel mai scurt timp.

sabrina-Ansprechpartner-Format_2.jpg

Suntem aici pentru tine.

Aveți întrebări despre produsele noastre sau vă confruntați cu o sarcină complexă și căutați o soluție inteligentă? Aici veți găsi persoana de contact potrivită pentru solicitarea dvs.!

plascticfree_3.jpg

Tu stiai?

Ambalaje fără plastic

Trecerea la ambalaje fără plastic pentru produsele noastre este în plină desfășurare. Economisim deja peste 2 milioane de pungi de plastic pentru accesorii în fiecare an și înlocuim polistirenul și umplutura din spumă cu soluții durabile.